Ministerie van Gesondheid om 8844 gekontrakteerde personeel te werf

Ministerie van Gesondheid gekontrakteerde personeel te neem
Ministerie van Gesondheid gekontrakteerde personeel te neem

Ingevolge die uitslae van die Openbare Personeel-keuringsondersoek (KPSS) wat in diens geneem moet word in die provinsiale organisasie-dienseenhede van die Ministerie van Gesondheid in ooreenstemming met die klousule (B) van artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare, nr. 4, en artikel 663 / A van die dekreetwet 45, word sekondêre onderwys, pre-primêre onderwys, Altesaam 8.844 XNUMX gekontrakteerde gesondheidspersoneel sal op voorgraadse en nagraadse vlak gewerf word.


Die KPSS-2020/4-voorkeurgids, wat gekontrakteerde gesondheidspersoneelposte bevat wat op sekondêre, geassosieerde en voorgraadse vlak verkies kan word, word op die webwerf van ÖSYM gepubliseer.

2018-KPSS Voorgraads, 2018-KPSS Sekondêre Onderwys en 2018-KPSS Associate Degree-eksamenuitslae word gebruik vir posisies op voorgraadse vlak in voorkeurprosedures.

Kandidate kan tussen 14-20 Februarie 2020 hul keuses maak deur die TR-identiteitsnommer en -wagwoord op die webwerf van ÖSYM in te voer volgens die reëls wat in die voorkeurgids gespesifiseer word. Voorkeurlyste wat per pos gestuur word of aan ÖSYM of die Ministerie van Gesondheid gestuur word, is nie geldig nie.

Kandidate wat wil kies in die poste van Oudioloog, Slag- en Taalterapeut en Gesondheidsfisikus en wat gegradueerde opleiding in verwante velde het (SLEGS IN MAGISTERPROGRAM of DOKTORAAT PROGRAMME) tot 18:2020 op 17.00 Februarie 6, Ministerie van Gesins-, Arbeids- en Maatskaplike Dienste-Arbeid Algemeen Die direktoraat moet persoonlik aansoek doen by die Addisionele Diensgebou (GMK Bulvarı No: 2 Verdieping: XNUMX Kızılay / ANKARA).

Kandidate wat nie persoonlik kan aansoek doen nie; Notariseerde afskrif van die Turkse identiteitskaart / ID-kaart, met die versoekskrif en 'n notariële afskrif van die diploma- / gradeplegtigheidsertifikaat op die Meesters- / Doktorsgraadvlak (of 'n afskrif van die YÖK-besluit geneem as aanvullende naam, indien nodig) deur die universiteit Hulle kan die amptelike korrespondensie-adres van die Ministerie van Arbeid en Maatskaplike Dienste-Direktoraat van Arbeid (Ministerie van Gesins-, Arbeids- en Maatskaplike Dienste - Direktoraat-generaal van Arbeid Emek Mh. 17. Cd. No: 13 Çankaya / ANKARA) per geregistreerde pos bereik. Petisies wat op 18 Februarie 2020 nie die instansie bereik het nie, sal nie verwerk word nie.

Kandidate wat 'n ander keuse maak as posisies soos oudioloë, perfusioniste, spraak- en taalterapeute en gesondheidsfisici wat 'n meesters- of doktorsgraad behaal het, doen geen aansoek by die Ministerie van Direktoraat Gesins-, Arbeids- en Maatskaplike Dienste nie.

Kandidate wat hul aansoek by die Afgeskafte Personeelvoorsitterskap voltooi het, wat gegradueer of afgestudeer het, hoef nie weer aansoek te doen nie.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar