Met Turkye Geteken memorandum van verstandhouding tussen Pakistan Spoorweë

Pakistan spoorweë onderteken memorandum van verstandhouding met Turkye
Pakistan spoorweë onderteken memorandum van verstandhouding met Turkye

Pakistan-Turkye hoë vlak strategiese samewerking VI Raad. 'n vergadering is gehou in Islamabad, die hoofstad van Pakistan, onder die voorsitterskap van president Recep Tayyip Erdogan.


Metin Akbaş is die voorsitter van die Turkse afvaardiging onder leiding van Selim Dursun, die adjunkminister van vervoer en infrastruktuur, en die afvaardiging wat namens ons organisasie die onderhandelinge bygewoon het.

Die groepbyeenkoms werk, TOBB (Turkye Chambers en Effektebeurse Unie), wat gereël is deur die prom (Groot Anatolië Logistiek) is die verteenwoordiger van ECO (Ekonomiese Samewerking Organisasie) kwessies vir die hervatting van sy tyd Islamabad-Teheran-Istanbul houer trein beding.

Verder Vervoer en Infrastruktuur Adjunkminister Selim Dursun en ontwerp deur Pakistan Spoorweg Ministerie Staatssecretaris onderteken "Republiek van Turkye Vervoer en Infrastruktuur Ministerie met Islamitiese Republiek van Pakistan Memorandum van begrip vir samewerking in die Railway area tussen Railway Ministerie" van die gesprekke is gehou.

Daar word voorsien dat die samewerking tussen die twee lande tot 3 miljard dollar kan bereik binne die bestek van genoemde Memorandum of Understanding, wat 'n wye samewerking op die gebied van spoorweg in die vooruitsig stel, veral vir die verkryging, produksie, rehabilitasie, instandhouding en herstel van die gesleepte voertuie en komponente vir die ontwikkeling van spoorwegvervoer.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar