IETT se vrouebestuurders aan die stuur!

Vrou se probleme aan die stuur
Vrou se probleme aan die stuur

3 vroulike bestuurders wat met die eksamen geslaag het en deur IETT aan drie maande opleiding gegee is, het vandag begin werk.


Na die besluit van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul (İBB), president Ekrem İmamoğlu oor die diens van vroulike bestuurders op busse, het die direktoraat IETT-generaal beweeg.

9 van die vroulike bestuurders wat die eksamen geslaag het en met die opleidings geslaag het, het hul pligte begin nadat die lynopleidings wat hulle voltooi het. Vroulike bestuurders het gesê dat hulle bly is om Istanbuliete te bedien en gesê dat hulle hul werk noukeurig sal doen.

TEORETIESE EN TOEGEPASTE OPLEIDING GEGEE

Die IETT Algemene Direktoraat is aan die vroulike bestuurskandidate in die opleiding bekendgestel. Teoretiese en toegepaste opleidings is vir drie maande aangebied om die busbestuur, professionele kennis, vaardighede, houdings en gedrag van die kandidate te verbeter.

In die program word kandidaat-oriëntasie-opleidingsprogram, voertuigbevorderingsopleiding, brand- en algemene veiligheidsopleiding, simulatorbestuur, veilige en defensiewe bestuurstegnieke-opleiding, gesertifiseerde basiese noodhulpopleiding, toegepaste lynopleiding aangebied. Kandidate is ook onderwerp aan die evaluering van programme vir die bestuurder. 9 vroulike bestuurders wat suksesvol was met alle afrigtings, was geregtig om die wiel op die paaie van Istanboel te neem. Studies neem steeds toe om die aantal vroulike bestuurders te verhoog.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar