Waarom word TCDD 356 werwingsuitslae nie bekend gemaak nie?

Waarom die uitslae van die mondelinge eksamen van die werknemer nie verduidelik word nie
Waarom die uitslae van die mondelinge eksamen van die werknemer nie verduidelik word nie

Die Republiek van Turkye Staat Spoorweë (TCDD) gaan die 1500 kandidate naby aan die 356 gevolg van sy mondelinge eksamen vir die werwing van ongeveer 190 dae, ten spyte van die Sosiale aanvaarding van verduideliking.


Mondelinge eksamens van kandidate wat deur İşkur aansoek gedoen het, is in Augustus 2019 deur TCDD gehou. In September het die hoofbestuurder van TCDD egter in September İsa ApaydınNa die ontslag kon die mondelinge eksamenuitslae nie bekend gemaak word nie.

Ten opsigte van die versuim om die uitslae van die TCDD-werwingsonderhoud-uitslae aan te kondig, is daar eers berig dat die intensiteit van die Turkse minister van vervoer en infrastruktuur Cahit Turhan geregverdig was, en toe nog nie die veiligheidsondersoek wat deur die betrokke instellings vir die deelnemers uitgevoer is nie. Nadat die ondersoek na die mondelinge eksamens bekend gemaak is, was die veiligheidsondersoeke egter verwar omdat die opdragdokument opgestel is.

Volgens die advertensieteks wat op 4 April 2019 deur die Algemene Direktoraat TCDD gepubliseer is, sal altesaam 86 werkers, waaronder 42 treinwerkers, 188 spoorwegbouwerkers, instandhoudings- en herstelmasjienoperateurs, 40 onderhoudswerkers vir spoorlyne en 356 hawe-hyskraanbedrywers, gewerf word.

Kandidate wat die mondelinge eksamen met 356 werwing afgelê het, het Ali TİZD se bestuurder, Ali İhsan Uygun, gevra om die uitslae te verduidelik en die lyding wat hulle dae lank beleef het, uit te skakel sonder om iemand se reg te verbygesteek.

CHP Sivas se adjunk Ulaş Karasu het 'n vraagvoorstel ingedien

Op 08.10.219 het Adjunk-minister van Sivas, Ulaş Karasu, 'n vraagvoorstel op versoek van die Minister van Vervoer en Infrastruktuur Mehmet Cahit Turhan gedoen om te antwoord:

  • Wat is die rede waarom die resultate van die onderhoud nie die afgelope 3-maand bekend gemaak is nie?
  • Wat is die rede vir die onderhoud, nie in die vorm van 'n skriftelike eksamen nie?
  • Met inagneming van die datum van die onderhoud, het die feit dat die beplande werwing van personeel gedurende die periode nie afgehandel is nie, dit tot ontwrigting van die pligte en verantwoordelikhede van TCDD gelei?

Spoorwegnuus soek

1 Kommentaar

  1. Ek bedank die straalnuus vir u belangstelling in die onderwerp 👏👏

kommentaar