Yavuzyilmaz van CHP: 'TCDD Derailed'

chpli yavuzyilmaz tcdd van die spoor verwyder
chpli yavuzyilmaz tcdd van die spoor verwyder

Benewens die lewensverlies in die onlangse ongelukke in TCDD, is dit aan die lig gebring dat 114 miljoen TL openbare skade aangerig het. Yavuzyılmaz, reaksie op TCDD, het gesê: “Die AK-party het TCDD ontspoor. Hy kan nie die lewens of eiendom van ons burgers beskerm nie. ”


Die Republiek van Turkye Staat Spoorweë (TCDD) Na aanleiding van waarskuwing die Hof se agtereenvolgens in ongeluk en High Speed ​​Train (YHT) het 'n studie van risiko-analise om hul voertuie te verseker gemaak.

Die Rekeninghof het in die TCDD 2018-ouditverslag opgemerk dat “hoë koste aangegaan word as gevolg van die skade en verliese wat hoë treinstelle en gesleepte voertuie aangerig het as gevolg van spoorongelukke”. Die Rekeninghof het voorgestel dat hierdie voertuie gedek moet word deur ongelukke en persoonlike ongelukke. Daar is verneem dat die instelling “finansiële versekeringsaanspreeklikhede van derdepartye het om die jare 2019 en 2020 te dek, en persoonlike ongeluksversekering om passasiers vir streke, buitelyne en YHT te dek”. Daar is ook berig dat risiko-analise-studies vir die versekering van spoorvoertuie voortduur.

'WANNEER GAAN JY ANALISE RISIKO?'

CumhuriyetDie adjunkpresident Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak, het met Hazal Ocak gepraat en herinner aan die treinongeluk met 'n hoë snelheid wat op 13 Desember 2018 plaasgevind het en gesê: “Die AK-party het TCDD ontspoor. Hy kan nie die lewens of eiendom van ons burgers beskerm nie. ” Yavuzyılmaz het gesê: “Ongelukke het geëindig, 25 van ons burgers is in Çorlu dood, 9 van ons burgers is in Marşandiz dood, honderde van ons burgers is beseer, YHT's is pert, 114 miljoen TL is aangegaan omdat hulle nie verseker is nie, TCDD doen nog 'n risiko-ontleding. Wanneer sal u hierdie risikoanalise-studie voltooi, nadat alle treine neergestort het, nadat honderde van ons burgers gesterf het? Die AK-party het TCDD ontspoor. Hy kan nie die lewe en eiendom van ons burgers beskerm nie. '


Spoorwegnuus soek

1 Kommentaar

  1. chp li bragging. Is dit maklik om cdd's te bestuur? Instellingsbestuurders moet nie 'n politieke aanstelling hê nie.

kommentaar