Diefkraai wat geld steel in Marmaray wat op kamera's gevang is

Die kraai wat die geld gevang het van die vrou wat haar kaart op marmaray gelaai het
Die kraai wat die geld gevang het van die vrou wat haar kaart op marmaray gelaai het

In Marmaray het 'n kraai die vrou genader wat geld op haar kaart wou sit, haar geld gesteel. Die kraai se gesteelde geld en die pogings van die burgers om die kraai te vang, is in die kameras weerspieël.


In Marmaray het 'n vrou die masjien genader om geld op haar kaart te laai. Intussen het 'n kraai die vrou genader. Die kraai, wat die vrou se geld gevat het, het gevlug. Burgers het die kraai probeer vang wat 'n ander plek op die stasie geplaas het. Die oomblikke waarop die kraai die geld gevat het en die burgers dit agtervolg, word op die kamera weerspieël.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar