Vroue van Kaymakli Geniet die Erciyes Ski Centre

Plesier van Kaymakli Women in Erciyes Ski Centre
Plesier van Kaymakli Women in Erciyes Ski Centre

Die munisipaliteit Kaymaklı gaan voort met hul aktiwiteite met die beginsel van sosiale munisipaliteit.


Gemeente Kaymaklı Plaaslike Agenda21 Stadsraad, Erciyes reis is gereël deur Women's Council. Terwyl byna honderd vroue die reis bygewoon het, was daar 'n kabelkar en ski-plesier in Erciyes. Terwyl die burgemeester, Harun Çekiç, Kaymaklı, die vroue bygewoon het wat die reis in Erciyes bygewoon het, het hy gesê dat hulle bewus was dat sulke spesiale geleenthede en ou buurtverhoudinge, kulturele byeenkomste groot bydraes lewer tot wetenskap en samesyn.

Burgemeester Çekiç: “Ons sal die ou dae wat verlang is, terugbring met aktiwiteite wat aangebied word vir ons jeug, vroue en mans. Die verlange na die oue was daardie opregtheid en samehorigheid. Ons sal voortgaan met daardie opregtheid en ons sal 'n voorbeeldige stad wees met ons eenheid en solidariteit. Ek bedank graag ons gewaardeerde vroue wat ons Erciyes-reis bygewoon het, ons gewaardeerde burgemeester van Göreme, Ömer Eren wat die toer ondersteun het met hul busse, ons waardevolle Feridun Bağcı, ons bestuurders en personeel. 'Hy het gesê.


Spoorwegnuus soek

1 Trackback / Skakelkennisgewing

  1. Pleasure of Women from Kaymakli in Erciyes Ski Centre - TeleferikHaber | Kabelkar | Ski | Wintersport

kommentaar