Kuswag bevel om klein offisier te koop

kusveiligheidskommando word as kommissaris aangestel
kusveiligheidskommando word as kommissaris aangestel

Aansoeke sal aanlyn gedoen word tussen die datums van 04-21 Februarie 2020 ten einde te voorsien in die behoeftes van die manlike / vroulike aktiewe / gekontrakteerde kleinveebeampte van die Gendarmerie Algemene Kommando en die manlike / vroulike gekontrakteerde kleinbeampte. Besonderhede vir die aanbod; www.jandarma.gov.t is, www.sg.gov.t is, www.jsga.edu.t is ve www.dpb.gov.t is Dit word vermeld in die "Handleiding vir die algemene bevel van die Gendarmerie-opdrag / Gekontrakteerde kleinkindbeampte van 2020" en die "Toepassingsgids vir die bevelvoering van die kuswagter van die kuswag 2020".

1. VEREISTES VIR AANSOEK:


a. Aansoeke is slegs https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Dit sal via die e-Government-portaal gemaak word via die internetadres, deur die Personeelvoorsieningstelsel van die Gendarmerie en Coast Guard Academy. Aansoeke wat per e-pos of persoonlik buite die internetomgewing gedoen word, sal nie oorweeg word nie.

b. Daar moet van die aansoekers aansoek gedoen word nadat die volledige “Riglyne vir aansoekers” voltooi is.

c. Aansoeke begin op 04 Februarie 2020 en eindig op 21 Februarie 2020, om 16:00.

d. Personeelwerwingstelsel van Gendarmerie en Coast Guard Academy sal via die e-Government gateway ingeskryf word met e-regeringswagwoord, mobiele handtekening, e-handtekening, Turkse ID-kaart of internetbankdienste.

2. KWALIFIKASIES VIR DIE KANDIDATE:

a. 'N burger van die Republiek van Turkye.

b. Om van die opleidingsprogramme soos uiteengesit in die toepassingsriglyne gegradueer te word, gegradueer te word aan hoëronderwysinstellings in die buiteland wie se gelykwaardigheid deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar word of tot 04 Augustus 2020, die datum van tydelike registrasie, kan studeer.

c. Vir diegene wat aan die voorgraadse of medepligtige departemente wat in die gids vir die Algemene Kommando Gendarmerie gegradueer is, of wat teen 04 Augustus 2020 kan studeer, het hulle op 01 Januarie 2020 (diegene wat na 27 Januarie 01 gebore is) nie die ouderdom van sewe en twintig (1993) voltooi nie, nagraads Volgens die ongekorrigeerde bevolkingsregistrasie vir diegene wat hul opleiding voltooi het, om nie twee-en-dertig (32) jaar oud te wees (gebore op of na 01 Januarie 1988),

d. Is gegradueer aan medepligtige departemente vir die Coast Guard Command of op 04 Augustus 2020
Volgens die ongekorrigeerde bevolkingsregistrasie vir diegene wat teen 01 Januarie kan studeer
Nie sewe-en-twintig (2020) jaar oud wees vanaf 27 (gebore op of na 01 Januarie 1993),

d. Sekuriteitsondersoek en argiefnavorsing om positief te wees,

e. Om nie swanger te wees nie,

f. Moet nie geskei of verwyder word van die Turkse gewapende magte, Gendarmerie Algemene Kommando en Kuswag nie as offisiere, nastsubay, kundige gendarmerie, kundige of gekontrakteerde hoof / offisier,

g. www.jandarma.gov.t is, www.sg.gov.t is, www.jsga.edu.t is ve www.dpb.gov.t is Om te voldoen aan die aansoekvoorwaardes soos uiteengesit in die “Handleiding vir aansoeke vir gesamentlike verdediging / gekontrakteerde kleinveebeampte” wat op die internetadresse gepubliseer is, en “Die toepassingsgids vir die SSI Gereelde / gekontrakteerde kleinveebeampte vir 2020”.

3. PLEK, TYD EN VORM VAN AANSOEK:

a. verwysings https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris 'N Wagwoord vir e-regering, mobiele handtekening, e-handtekening, TR-identiteitskaart of internetbankdienste word tussen 04 en 21 Februarie 2020 via die e-Government-portaal via die Gendarmerie- en Coast Guard Academy Personeelvoorsieningstelsel ingevoer.

b. Die lys kandidate wie se aansoek aanvaar word en geregtig is om aan die keuringseksamens en die aansoekbeginsels deel te neem, aankondiging van eksamengeld, eksamensentrum, eksamendatum en alle ander aankondigings https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris sal vanaf internetadresse aangekondig word.

c. Aansoeke moet nie gerig word sonder om die aansoekriglyne te lees nie. Die kandidaat is verantwoordelik vir die verkeerde kodering en verkeerde verklarings wat tydens die aansoek gemaak kan word, en die negatiewe resultate wat voortspruit uit die feit dat hy nie die aankondigings gevolg het nie.

4. KONTAKINLIGTING:

a. Kontakinligting: Gendarmerie en Coast Guard Academy (JSGA) Kampus JSGA Presidensie Personeelverskaffingsentrum vir bevelvoerdersentrum Beytepe / Çankaya / ANKARA TEL: (0312) 464 4836

b. Amptelike internetadresse:
(1) Algemene opdrag van Gendarmerie: www.jandarma.gov.t is
(2) Presidensie vir akademie vir gendarmerie en kuswag: www.jsga.edu.t is
(3) Kuswagopdrag: www.sg.gov.t is

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar