Denizli Ski Centre het die belangstelling in ski meer verhoog

maritieme ski-sentrum het belangstelling in skisport verhoog
maritieme ski-sentrum het belangstelling in skisport verhoog

Denizli Ski Centre, wat deur Denizli Metropolitaanse Munisipaliteit opgerig is om 'n stem te gee in die wintertoerisme van die stad, het die belangstelling vir skietsport verhoog. Denizli Metropolitaanse Munisipaliteit, wat hierdie seisoen 'n ski-span met 25 gelisensieerde atlete gestig het, het in 2020 gratis ski-kursusse aan 400 mense aangebied.


Denizli Ski Centre, wat een van die belangrikste projekte is wat deur Denizli Metropolitaanse Munisipaliteit geïmplementeer is, breek rekords met die aantal besoekers aan die een kant en verhoog die belangstelling vir ski elke dag. Denizli is een van die mees gewenste plekke vir wintersport Snow gehalte Ski Center, 4 in Turkye toenemend bevorder die sport van ski is swaar van amateur en professionele atlete deur 'n ski. Na die toename in die belangstelling in ski in die stad, het Denizli Metropolitaanse Munisipaliteit vanaf 2016 gratis ski-kursusse begin aanbied. In die nuwe seisoen word daar sedert 07 Januarie 2020 400 mense van ski-kursusse voorsien. Alhoewel die kursusse 3 dae per week aangebied is, kon studente gedurende die semester gedurende die semester 15 kursusse bywoon.

Ski Team is in 2019 gestig

Denizli Metropolitan Belediyespor Ski Team is verlede jaar gestig met 25 gelisensieerde atlete wat aan gratis kursusse van Denizli Metropolitaanse Munisipaliteit deelgeneem het. Büyükşehir Belediyespor Ski-span het elke dag wat verby is, ervaring opgedoen met sy 7 gelisensieerde atlete in die Alpine Discipline Qualifying Races wat op 6-7 Januarie 2020 in Kayseri gehou is.

Denizli wen kampioene in wintersport

Osman Zolan, burgemeester van Denizli, het gesê dat Metropolitaanse Munisipaliteit gratis kursusse in baie sportsoorte bied vir almal van 7 tot 70 om sport te doen. President Osman Zolan het gesê dat die belangstelling in wintersport in die stad elke dag met die Denizli Ski Centre toegeneem het en dat hulle sedert 2016 gratis ski-kursusse in hierdie konteks aangebied het. verwelkom skiërs. Ons sentrum, wat die gunsteling van wintertoerisme is, het ook die ontwikkeling van ski in ons stad moontlik gemaak. Hopelik wen ons Deniz kampioene in wintersport. ”


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar