Metro-ondernemings van groot stede op die spoorwegindustrie

metro-ondernemings van groot stede op die spoorwegindustrie
metro-ondernemings van groot stede op die spoorwegindustrie

Die doel is om die openbare en private sektorverteenwoordigers van die internasionale spoorwegsektor byeen te bring, en die spoorwegindustrie-infrastruktuur en tegnologie-spoorweg "Rail Industry Show" word tussen 14 en 16 April in Eskişehir gehou.


Die lys van instansies en organisasies wat aan die beurs gaan deelneem, word elke dag langer. Ten slotte ESTRAM, Metro Istanboel, Izmir Metro A.Ş. en Adana Metropolitaanse Munisipaliteit word op die treinbedryfskou aangekondig. Met die deelname van metro-ondernemings in groot stede, groei die handelsvolume wat deur die beurs geskep word, steeds eksponensieel.

Billike, Vervoer en infrastruktuur Ministerie asook Eskisehir goewerneur se kantoor, Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit, TCDD Vervoer Inc., Ankara Kamer van Nywerheid, Eskişehir Kamer van Koophandel, Eskişehir OSB, Eskişehir Kamer van Nywerheid, DTD Railway Transport Association, Turkye Elektrisiteit Ingenieurs Kamer, UTIKAD RESTDER en DEMOK is van die ander instansies wat die geleentheid ondersteun.

B2B VERGADERINGS SAL GEHOU WORD

Ook by die skou, met die samewerking van Adam Smith Konferensies, sal 'n forum gehou word vir die eerste keer sal plaasvind in Turkye. Op 13 April by die RailFin Forum - die 1ste Internasionale Forum vir spoorinfrastruktuurbeleggings en -finansiering vir voertuie word nuwe beleggingsbronne, finansiële beplanning en finansieringsmodelle in die buiteland toegepas deur hul kundiges. Na afloop van die forum kry sprekers en deelnemers geleentheid om B1B-vergaderings tydens die kermis te hou.

5 Duisende besoekers wag

Die Rail Industry Show bied belangrike geleenthede om die nuutste innovasies in die bedryf wêreldwyd te bevorder. Die kermis, wat beplan word om gehou te word met die deelname van 15 plaaslike en buitelandse ondernemings uit 150 lande en meer as 5 duisend besoekers, het ten doel om verteenwoordigers van die openbare en private sektor bymekaar te bring. Die kermis sal ook die grondslag bied vir die vestiging van nuwe sakekontakte, die ontwikkeling van bestaande verhoudings en die sluit van nuwe ooreenkomste. Spoorvervoer in die wêreld wat in Turkye en infrastruktuur, bobou, tegnologie, veiligheid, elektrifisering, 'n teken en IT maatskappye, sowel as vervaardigers van die lig spoor stelsels sal saamkom by die geleentheid.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar