Minister Varank: Ons is in die toekoms van die motorsektor

ons is in die toekoms van die minister van motorvoertuie
ons is in die toekoms van die minister van motorvoertuie

Bedryf en Tegnologie Minister Mustafa Varank, figure op die groei van internasionale organisasies verklaar dat Turkye se 2019 hersiene opwaartse verskeie kere vleis, "Ek dink dit sal voortgaan in 2020 wysigings. Vanjaar, met beleggings vir groei in Turkye sal gesond wees. "Hy het gesê.


Die Wêreldbank, die Turkse Industria en Business People's Association (TUSIAD), internasionale beleggers Association (YASED) en Turkye uitvoerders Vergadering gehou in Istanbul in samewerking met "Handel en Global Value Chain Konferensie" begin. Na die opening van die geleentheid het Varank opgemerk dat die wêreldwye waardekettings die belangrikste faktor in die wêreldekonomie in die afgelope dertig jaar was, en gesê dat die produksienetwerke wat gevorm word deur internasionale handel en beleggings, lande, maatskappye en werknemers meer verbind het.

GLOBALE ONTWIKKELINGSVERSLAG

Minister Varank het daarop gewys dat internasionale samewerking meer as ooit nodig is, "in hierdie sin is die Global Development Report, waarin die Wêreldbank die waardekettings in detail ondersoek en beleidsvoorstelle bring, 'n sterk verwysing vir ons."

2023 BEDRYFS- EN TEGNOLOGIESE STRATEGIE

Varank, 2023 Industry en Tegnologie gesê strategie van produksie op toegevoegde waarde, en hulle het dit gaan beleid in staat stel om deurbrake in 'n kritieke tegnologie Turkye maak om 'n top-liga te verwyder, het gesê hulle wou die wêreld se een van die mees gevorderde ekonomieë sit. "Elke stap wat ons neem en neem, sal ons land na gebiede met 'n hoë toegevoegde waarde in wêreldwaardekettings bring," het Varank gesê.

VOORBEELD COUNTRY TURKEY

Varank het in 'n verbandhoudende verslag van die Wêreldbank gesê dat 'n aantal beleidsvoorstelle na lande gebring is om die waardekettings meer gesofistikeerd te integreer, en dat die ministerie al byna al hierdie voorstelle vir 1,5 jaar intensief werk. Varank vir Turkye, sal 'n voorbeeld vir baie lande in hierdie opsig is die feit dat die kwalifikasies gestel.

BESIGHEIDSOMGEWING

Volgens hulle het die afgelope 2 jaar die 27ste plek in die World Bank Ease of Doing Business Index met 33 sprongen behaal, danksy die strukturele hervormings wat hulle geïmplementeer het, het Varank gesê: 'Ons werk vanjaar om 'n soortgelyke prestasie te toon. 'Ons sal baie reëlings tref om die sake-omgewing beleggersvriendeliker te maak, handel te vergemaklik en beleggings aan te moedig.'

PILOT-PROJEK MET DIE WÊRELDBANK

Minister Varank het opgemerk dat hulle 'n loodsprojek met die Wêreldbank in die motorbedryf gaan doen, en het gesê: 'Hierdie projek sal 'n leidende rol speel in ons plaaslike verskafferontwikkelingsbeleid. Met die projek bring ons multinasionale ondernemings wat in ons land werksaam is in die sektor en plaaslike verskaffers bymekaar, en fokus ons op die verbetering van ons kapasiteit op gebiede soos doeltreffendheid, bestuursvaardighede, produksieproses en kwaliteit. Ons ministerie beoog ook om toepassings op soortgelyke skaal in verskillende sektore te ontwikkel deur 'n metodologie met hierdie program te verkry. ”

PRODUKSIE MET GEVORDERDE TEGNOLOGIE

Turkye, die Europese Unie verklaar dat Varank grootste verskaffer in die motor veld, gevorderde tegnologie produksie met 'n toepaslike strukture om die wêreld standaarde, het hy gesê. Varank, "Turkye se Motor van die projek, ons bring ons superioriteit in nuwe en opwindende areas. Ons dink om verder te gaan as om hier 'n motor te vervaardig, dink ons. '

ONS SKEP ONS MERK

Varank, verduidelik tegnologiese verandering in die motor-industrie, "Turkye se Otomobili'yl bou ons merk te kompeteer in die globale mark, sê ons in die toekoms van die bedryf ons hulle ook. Hierdie projek sal ook daartoe lei dat die motorverskaffersbedryf homself opdateer teen nuwe tegnologieë. ”

SPELERS VAN GLOBALE KOMPETISIE

Varank het opgemerk dat hulle almal se idees, kennis en oorspronklike perspektief nodig het, en dat hulle sal voortgaan om in noue samewerking met alle belanghebbendes in die openbare en private sektor te werk, en dat hulle een van die sterkste spelers sal wees in wêreldwye mededinging met die produkte en tegnologieë wat hulle ontwikkel.

POSITIEWE TREND

Veranker dat die ekonomiese vertroue-aanwysers aanhou toeneem, het Varank gesê dat 'n herlewing in nywerheidsproduksie waargeneem is, en dat die positiewe neiging permanent sal bly en op hoë toegevoegde waarde en toename in indiensneming sal fokus.

GROEI VOORWAARDES

Ministers Varank, 2019 in internasionale organisasies insluitend die Wêreldbank, het gesê dat hulle groei vooruitskattings vir Turkye hersien opwaarts 'n paar keer, "Ek dink dit sal voortgaan in 2020 en ek glo dat hierdie hersiening. Vanjaar, met beleggings vir groei in Turkye sal gesond wees. "Hy het gesê.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar