Stoombootmusikante gekies

stoommusikante word gekies
stoommusikante word gekies

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) City Lines Inc. kies die veerbootmusikante. City Lines, wat na 'n nuwe reëling getrek het om musiekuitvoerings van veerbote van beter gehalte te maak, het 'n jurie geskep om stoommusikante te identifiseer. Die jurie bestaande uit vyf mense sal die toepassings wat op die Wit Tafel gemaak is, beoordeel en die nuwe 'Steamer Musicians' kies.

EERSTE HOOGTEPUNTE SAL MAGTIG GEHOU WORD


Die musikante wat aansoek gedoen het om musiek op die veerbote te maak, sal op Dinsdag 18 Februarie 2020 voor die jurie verskyn. Die eerste groep van 32 musikante begin vanaf 10.00 Nuwe Kadıköy Hy sal deur die jurie in die opleidingsaal by die veerhaven (Karaköy-Eminönü Pier) verhoor word. Şehir Hatları A.Ş. Die jurie, insluitend die beampte vir administratiewe en maatskaplike sake en die Steamboat-musiekkoördineerder Tunç Baydar, sal die optredes van die musikante evalueer. Die gekose sal by die stoommusikante aansluit.

Dieselfde jurie luister na musikante wat op 24 Februarie op die veerbote optree. Verbygangers sal aanhou om passasiers te ontmoet.

Ander kandidate vir stoommusikante wat by die Wit Tafel aansoek gedoen het, sal volgende maand voor die jurie verskyn.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar