Temsa weer verkoop! Wie sal dus koop?

temsa word herverkoop, so wie sal koop
temsa word herverkoop, so wie sal koop

Luidens die jongste nuus, sal Sabanci Holding 50% van die Sabsa Holding en 9% van die Tsjeggiese trollie-busvervaardiger Skoda koop, wat met negatiewe voorwerpe gesukkel het nadat hy konkordaat verklaar het. Sabancı Holding sal dus Temsa, wat dit XNUMX maande gelede verkoop het, by 'n buitelandse vennoot koop en dit weer koop.


SözcüVolgens die nuus van Emre Özpeynirci van; “Sabanci Holding en die Tsjeggiese trolleyvervaardiger Skoda, wat die afgelope maande aansoek gedoen het om konkordaat en die afgelope paar maande met negatiewe voorwerpe gesukkel het, het elk 50 persent gekoop.

Terwyl verneem word dat die Skoda-handelsmerk, wat 50 persent van die maatskappy gekoop het, nie 'n motormark binne die Duitse VW Group is nie, maar 'n trollie-vervaardiger, sal die maatskappy vir die eerste keer met Temsa busproduksie betree.

Die volgende stellings is gebruik in die verklaring wat aan die PDP gemaak is rakende die verkoop:

  • Die belangrikste vennoot van Skoda Transportation, ppf en sabancı, het 'n voorneme om TEMSA-vervoervoertuie met 50-50% aan te koop.
  • Die belangrikste vennoot van Skoda Transportation, PPF en Sabancı Group, het 'n intensiewe brief onderteken om die aankoop van die hele Temsa-vervoervoertuie met die vennootskapstruktuur van 50-50% te evalueer.
  • Afhangend van die volledige hersiening, die positiewe afsluiting van die vennootskapsonderhandelinge en die nodige permitte, sal die aankoop gedoen word.
  • Skoda Vervoer gevolg in aanspreeklikheid teenoor die vertroue en die land se Sabanci Groep in Turkye, Temsa om produksie weer te begin en Vervoer gereedskap doelwitte om nuwe groei momentum te vang.
  • Ontwikkelings wat met die onderwerp verband hou, sal met die publiek gedeel word.

VERKOOP OP 30 MEI 2019

In Mei 2019 het Sabancı Group Temsa aan die Switserse maatskappy True Value Capital, wat deur die belegger Enver Rıfkı Ünver en sy vrou Rukiye Devres Ünver verkoop is, verkoop vir $ 140 miljoen, insluitend skuld, teen 'n waardasie van $ 60 miljoen.

Die groep het na 9 maande die helfte van Temsa teruggeneem.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar