Spoorweë het Kazım Kurt besoek

treinreisigers besoek kazim kurtu
treinreisigers besoek kazim kurtu

Odunpazarı burgemeester Kazim Kurt as gevolg van Turkye Turkye Business Railway Workers 'Union is met Eskisehir takbestuurders.


Odunpazarı burgemeester Kazim Kurt as gevolg van Turkye Turkye Business Railway Workers 'Union is met Eskisehir takbestuurders. Die president van die spoorweg-İş Eskişehir Ramazan Uysal, taksekretaris Mehmet Kurt, finansiële sekretaris Devrim Şanlı en lede van die raad van direkteure het die besoek bygewoon in die voorsitterskap van president Kurt.

Demiryol-şş Eskişehir-tak, president Ramazan Uysal, het president Kurt bedank vir sy ondersteuning aan die werkers en vakbondaktiwiteite en het inligting gegee oor die vakbondaktiwiteite wat hulle uitgevoer het. Uysal het gesê dat hulle voortdurend voorstanders van die regte van werkers sal bly, en president Kurt is altyd by die werker en die arbeider. Uysal het die lae lone en probleme wat seisoenswerkers ervaar, uitgedruk met president Kurt oor die nuwe arbeidswet.

Uit sy tevredenheid met die besoek, het burgemeester Kurt gesê dat hulle as Odunpazarı-munisipaliteit alle hindernisse vir die vakbondorganisasie van die werkers verwyder het. Volgens burgemeester Kurt, dat hulle altyd met werkers en arbeiders is, Demiryol-Iş sukses in sy werk wou hê.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar