Tunç Soyer toegeken aan fietsryers Izmir

tunc soyer het die motorfietsryers uit Izmir toegeken
tunc soyer het die motorfietsryers uit Izmir toegeken

Die prysuitdeling van die Sosiale Fietskompetisie wat terselfdetyd in 29 Europese stede in Izmir gehou is as deel van die Europese Mobiliteitsweek, is vandag gehou.


Die prysuitdeling van die Sosiale Fietskompetisie wat deur die Europese Kommissie Gesamentlike Navorsingsentrum gereël is binne die bestek van die Europese Mobiliteitsweek (EuropeanMobilityWeek), is vandag in Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit gehou. Tunç Soyer, burgemeester van Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit, het sy toekennings aan die fietsryers van Izmir, wat in die kompetisie ingedeel is, toegeken.

Die kompetisie, wat ook deur die Izmir Metropolitaanse munisipaliteit ondersteun is, is van 29 September tot 16 Oktober gelyktydig met 6 Europese stede gehou. 297 fietsgebruikers het aan die kompetisie deelgeneem, wat daarop gemik is om fietsry 'n sosiale aktiwiteit te maak. Deelnemers, wat in drie kategorieë as enkelspel, paartjies en groepe georganiseer is, het hul afstande aangeteken danksy die BikePrints-toepassing wat hulle op hul selfone afgelaai het.

Die doel is om die fiets as 'n vervoermiddel te bevorder

Tydens die seremonie het Tunç Soyer gesê dat hulle die fiets as 'n vervoermiddel in Izmir wil bevorder. Na aanleiding van twee vervoerverwante doelwitte om die lewensgehalte in Izmir te verbeter, het Soyer sy woorde voortgesit: 'Die eerste van hierdie doelstellings is om gesonde, betroubare, toeganklike, goedkoop openbare vervoer en fietsgebruik te bevorder. Die tweede is om die slimverkeerstelsel aktief in Izmir uit te brei. Ons belangrikste benadering is om die omgewingsvriendelike, veilige en gesonde alternatiewe vervoeropsies soos openbare vervoer en fietse uit te brei deur die gebruik van individuele voertuie in stede wat dag vir dag groei, te verminder. ”

Tunç Soyer, burgemeester van Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit, het die eerste gebruiker van die geskenkfietse geword. Soyer het die eerste plek in die enkelspelkategorie aan İlhami Emre Karacivan, die wenners van die pare-kategorie, Mustafa Kemal Kara en Züleyha Dikbaş, en die wenners van die groepkategorie aan Kıvanç Dükkancı, Yiğit Yılmaz, Canan Ocak en Berdan Arslan verower. 'N Fietssak is aan 30 deelnemers gegee, bepaal deur die tekening van die Gemeenskaplike Navorsingsentrum van die Europese Kommissie.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar