24.03.2020 Coronavirus Gedetailleerde Verslag: Aantal geneesde pasiënte 26

Turkye Minister van Gesondheid - Dr. Fahrettin Koca
Turkye Minister van Gesondheid - Dr. Fahrettin Koca

tabel wat die nuutste situasie met betrekking tot # Corona gevalle in Turkye, gedeel met die publiek.

  • Aantal sake: 1.872
  • Oorlede: 44
  • Intensiewe sorg: 136
  • Geïnubeerde (respiratoriese pasiënt): 102
  • Genees: 26
Turkye corona virus pasiënt lys
Turkye corona virus pasiënt lys

Twiti, wat die balans van die coronavirus, gedateer 24.03.2020, van Fahrettin Koca, minister van gesondheid, uiteensit, was soos volg:

Hoeveel mense? Dit word elke dag in 195 lande gevra. Verliese en indien nie te laat vir Turkye. Die maatreël kan die verhoging voorkom. 'N Totaal van 24 3.952 toetse is in die LAASTE 343 UUR uitgevoer. Daar is 7 nuwe diagnoses. Ons het XNUMX van ons pasiënte verloor. Een daarvan was COPD-pasiënt. Ses was van gevorderde ouderdom. Ons is net so sterk soos die maatreël wat ons getref het.

Turkye Corona Balansstaat 24.03.2020/XNUMX/XNUMX

Tot dusver is altesaam 27.969 toetse uitgevoer, waarvan 1.872 gediagnoseer is, en ons het 44 pasiënte verloor, waarvan die meeste bejaardes en COPD-pasiënte is.

11.03.2020 - Totaal 1 saak
13.03.2020 - Totaal 5 saak
14.03.2020 - Totaal 6 saak
15.03.2020 - Totaal 18 saak
16.03.2020 - Totaal 47 saak
17.03.2020 - Totaal 98 gevalle + 1 dood
18.03.2020 - Totaal 191 gevalle + 2 dood
19.03.2020 - Totaal 359 gevalle + 4 dood
20.03.2020 - Totaal 670 gevalle + 9 dood
21.03.2020 - Totaal 947 gevalle + 21 dood
22.03.2020 - Totaal 1256 gevalle + 30 dood
23.03.2020 - Totaal 1529 gevalle + 37 dood
24.03.2020 - Totaal 1872 gevalle + 44 dood

Minister van Gesondheid Fahrettin Koca en Ziya Selçuk, minister van nasionale onderwys, het ná die vergadering van die wetenskaplike komitee van die Coronavirus-wetenskaplike verklaring verklarings aan lede van die pers afgelê. Minister Koca het inligting gegee oor die skerm waar die aantal sake aangekondig sal word.

Koca het benadruk dat geen gesondheidsinstelling of 'n geneesheer die oordrag van die virus kan voorkom nie, 'u kan dit voorkom. U kan dit voorkom deur u na u huis te onttrek. U kan dit voorkom deur indien nodig 'n masker te dra. U kan dit vermy deur kontak te vermy. Ons staat is sterk in hierdie stryd. Dit is ons wat met hierdie krag resultate sal behaal. ”

“Die aantal gevalle van middeljarige ouderdom is nie laag nie”

Koca het diegene wat ouer is toegespreek, gesê: 'Die aantal middeljarige sake is nie laag nie. Die virus onderskei nie tussen jonk, oud en middeljarig nie. As u 'n siekte het waarvan u nie bewus is nie, sal die virus dit openbaar en sal die behandeling moeiliker wees as wat u ooit verwag het. '

“Moet asseblief nie die aansoek as 'n vakansie sien nie”

Minister Fahrettin Koca herinner aan die opvoeding van kinders en sê:

'Die opleiding word 'n rukkie oor die internet en televisie aangebied. Moenie die aansoek as 'n vakansie beskou nie; voorkom dat u kinders die onderwerp so verstaan. Hulle moet nie agterbly van hul lesse en vriende nie. '

Inligting word digitaal opgedateer en elke dag met die publiek gedeel.

Minister Koca het die volgende inligting gedeel oor die aansoek wat gedoen moet word om die publiek in die volgende periode makliker en duideliker te ontvang:

"In die volgende periode sal ons die totale aantal pasiënte gereeld bywerk, die aantal toetse, die aantal gevalle wat ons verloor het, die aantal pasiënte in intensiewe sorg, die aantal pasiënte wat met die intubasie verband hou, die asemhalingsapparaat en die aantal genesende pasiënte, en ons sal daagliks met die publiek gedeel word."

Medisyne uit China

Met die verwysing na die aantal medisyne wat uit China geneem is en die gebruik daarvan by pasiënte, het Minister Koca gesê: “136 pasiënte is begin. Die behandelingsdosis is seker. Ons weet dat 'n dosis en 'n gemiddelde vak met aanbeveling van die Wetenskaplike Komitee vir 'n pasiënt en ten minste 5 dae gebruik word. Ons kan in die volgende week duideliker praat of dit voordelig is of nie. ”

“83 miljoen hoef nie die toets te neem nie”

Koca het ook verduidelik wie die toetse moet doen en gesê: '83 miljoen mense hoef nie 'n toets te doen nie, daar is nie so 'n toepassing in die wêreld nie. Want as u die toets ondergaan, kan dit negatief wees, maar dit kan na 3 dae en 5 dae positief wees. U kan baie mense op daardie tydstip besmet. Almal moet optree as die draer van die virus, ”het hy gesê.

Hoogtepunte uit die uitsprake van Minister Selçuk is soos volg:

Minister Ziya Selçuk verklaar dat hulle op voorstel van die wetenskaplike komitee besluit het dat die skole tot 30 April met vakansie moet wees en dat afstandsonderrig binne die bestek van koronavirusmaatreëls moet voortgaan.

Selçuk het daarop gewys dat die proses vir die eerste keer in die geskiedenis van die wêreld 'n probleem was, en het benadruk dat hulle hierdie kwessie pedagogies as 'n ministerie beskou en dat die prioriteit die gesondheid van kinders is.

“Ons is gereed vir allerlei scenario's rakende die vergoeding van onderwysbehoeftes en eksamens.”

Selçuk het gesê dat hulle volgende week met hul hoër gehalte en volledige programme sal voortgaan, sê:

'Ek wil hê dat al ons burgers en ouers goeie gejuig moet hê. Ons is gereed vir allerlei scenario's rakende die voltooiing en vergoeding van u kinders se opvoedkundige behoeftes en eksamens. Niemand moet bekommerd wees dat ons sal doen wat nodig is nie.

Minister Selçuk verklaar dat hy van tyd tot tyd die publiek sal inlig en kwessies rakende ander wetgewing, behoeftes en eksamens met betrekking tot die Ministerie van Nasionale Onderwys sal deel.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar