Hand ontsmettingsmiddels word in die spoorwegstasies in Ankara geplaas

Hand sanitizers word in die treinstelselstasies in Ankara geplaas
Hand sanitizers word in die treinstelselstasies in Ankara geplaas

Binne die bestek van die maatreëls wat die Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit teen die koronavirus getref het, het die verkoop van masjiene vir hand ontsmettingsmiddels in Metro-, ANKARAY- en kabelkarstasies begin plaas. Die ontsmettingsmiddels met sensors sal op 100 punte geplaas word met die toepassing wat in die Rail Systems bekendgestel is, wat op groot skaal deur die burgers gebruik word met die opdrag van die Ankara Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavaş.


Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met sy doeltreffende stryd teen koronavirus (COVİD-19).

Met die prioriteit van openbare gesondheid het die Metropolitaanse Munisipaliteit 'n nuwe gevoeg by die voorsorgmaatreëls en maatreëls wat getref is in die hele Hoofstad teen die gevaar van epidemies en virusse. Met die opdrag van die Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavaş, is verkoopautomaat vir sensorhand-ontsmettingsmiddels in Metro-, ANKARAY- en kabelkarstasies begin plaas.

OM TE PLAAS TOT 100 PUNTE IN SPOORSTELSELS

Die verkoopmasjiene vir die ontsmettingsmiddel van die sensor, wat in die gemeenskaplike stasie ANKARAY en Metro in Kızılay geïnstalleer is, word binnekort op 43 punte geplaas in altesaam 11 Metro-, 4 ANKARARAY- en 100 kabelkarstasies in die hoofstad.

Hy het onderstreep dat die verkoopautomaat vir hand-ontsmettingsmiddels periodiek gekontroleer word, en hy het die volgende inligting gegee:

“In ooreenstemming met die besluite wat geneem is deur die Crisis Management Centre wat opgestel is volgens die instruksies van ons Ankara Metropolitaanse burgemeester, mnr. Mansur Yavaş, sal ons hand-ontsmettingseenhede plaas op die punte waar daar draaihekke by ons stasies is, om die gesondheid van ons burgers wat spoorstelsels in openbare vervoer gebruik, te beskerm. Ons het ons studies oor hierdie onderwerp begin. Die monteerproses word so gou as moontlik in al ons stasies voltooi. Ons passasiers kan reis deur hul hande gratis te ontsmet. ”

HOOFSTUKKE VERSKAF MET NUWE AANSOEK

Eyyüp Dereli, wat meen dat die verkoopmasjiene vir ontsmettingsmiddels wat in die metrostasies geplaas word vir handhigiëne 'n toepassing is, sê: 'Ek wil ons Metropolitaanse burgemeester, Mansur Yavaş, bedank vir die neem van hierdie maatreëls. 'N Baie lekker aansoek. Ons gee rug aan rug, ons sal probeer om van hierdie siekte ontslae te raak. As ons sulke maatreëls tref, sal ons deesdae eenvoudig land oorbrug ”.

Terwyl die ontsmettings- en skoonmaakwerke aan die metrostasies voortgaan, deel burgers wat openbare vervoer gebruik, hul gedagtes oor die werk wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit gedoen is ten opsigte van openbare gesondheid met die volgende woorde:

  • Yeliz İşitmir: 'Die handsuiweringsmiddel is 'n baie goeie idee. Die gebruik van ontsmettingsmiddels kan vir ons betreklik vertroostend wees. Ek wil hê dat hierdie aansoek op alle stasies wydverspreid sal raak vir passasiers wat die metro moet gebruik. ”
  • Murat Erdoğan: 'Dit is 'n baie belangrike toepassing wat gesondheid betref. Dit is noodsaaklik om hierdie ontsmettingsmiddels veral in openbare plekke te hê. Dit moet ook in ons huise wees. Dit was baie goed vir ons munisipaliteit om hierdie werk te doen. Dankie aan diegene wat bygedra het. ”
  • Günel Nasibova: “Ons wil Ankara Metropolitaanse munisipaliteit bedank vir die oorweging van ons gesondheid en die toepassing van so 'n aansoek.”
  • Kamuran Baykal: “Ons is baie tevrede met die Metropolitan. Dit is 'n baie lekker app en goeie diens. Ten minste kan mense hul hand ontsmet en reis sonder om kieme te dra. '

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar