Ondersteuning en addisionele tydskennisgewing aan KMO's teen Corona Virus van Minister Varank

Minister steun van korona-virusse van korona-virusse
Minister steun van korona-virusse van korona-virusse

Minister van Nywerheid en Tegnologie, Mustafa Varank, het die drieledige beskermingspakket aangekondig wat KMO's sal beskerm teen die nuwe soort coronavirus KOVID-19. Minister Varank het gesê dat hulle tot 3 miljoen TL per onderneming vir die plaaslike produksie van produkte soos ontsmettingsmiddel, beskermende klere, beskermende bril, masker, handskoene deur KOSGEB sal ondersteun, sê: 'Ons stel KOSGEB-debiteure vir drie maande uit. Ons sal KOSGEB-projekte ook 'n ekstra vier maande gee. ” het hy gesê.

INSPIRERT BINNE


Na aanleiding van die Ekonomiese Stabiliteitsskildpakket wat deur President Recep Tayyip Erdoğan aangekondig is en 'n 19 lirahulpbron ontplooi is om die gevolge van die KOVID-100-uitbreking te versag, werk ministeries ook saam om die werklike sektor te ondersteun.

ETANOL BENODIG

Op die versoek van die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie het die Regulerende Raad op die energiemark die verpligting opgeskort om 19 persent etanol tot petrol vir drie maande te meng om te voldoen aan die toenemende vereiste ontsmettingsmiddel en Keulen weens KOVID-3 met binnelandse produksie.

3 VOETPLAN

Die ministerie het 'n nuwe studie van stapel gestuur teen die KOVID-19-uitbraak wat die wêreld geskud het. Dit het 'n driepootplan van stapel gestuur deur die betrokke instelling van die Ministerie, KOSGEB.

DIE EFFEKTE VAN DIE UITBREEK NA DIE SKIL

Minister Varank het die besonderhede van sy plan uiteengesit en gesê: 'Ons het nuwe produkte bygevoeg tot ons produklys binne die bestek van KOSGEB se TEKNOYATIRIM-ondersteuningsprogram. Ons ondernemings wat produkte vervaardig soos ontsmettingsmiddel, beskermende klere, beskermende bril, maskers en handskoene met huishoudelike fasiliteite, kan voordeel trek uit KOSGEB se TEKNOYATIRIM Ondersteuningsprogram. Hulle sal die program kan benut totdat dit deur die owerhede aangekondig word dat die risiko vir uitbraak verdwyn het. ” het hy gesê.

ONDERSTEUNING TOT 6 MILJOEN TL

Varank het gesê dat die ondernemings hul projekte met betrekking tot hierdie produkte voorberei en het gesê: 'Ons sal hierdie projekte tot 6 miljoen TL ondersteun. 4 miljoen 200 duisend TL hiervan sal vergoed word. ” hy het gepraat.

ONS ONTMOET MET VERVAARDIGERS

Opgemerk dat hulle die ontwikkelinge op die markte noukeurig volg, het hy gesê: 'Nadat KOVID-19 oor die hele wêreld versprei is, was daar 'n natuurlike vraag na die produkte wat ons by die lys gevoeg het. Ons het die vervaardigers, naamlik ondernemings en KMO's, gekontak om in die vraag te voorsien. Met die ondersteuning wat ons bied, sal ons bydra tot die toenemende vraag na hierdie produkte. Ongelukkig sal ons ook die bespiegelings van sommige opportuniste voorkom. ” het hy gesê.

AANSOEKE BEGIN

Varank het gesê dat hulle aansoeke begin ontvang het, en gesê: 'In hierdie tydperk gaan ons deur 'n buitengewone proses. KOSGEB-direksies neem vinniger besluite as gewoonlik en bepaal die projekte wat in 'n kort tydjie ondersteun moet word. Betalings sal onmiddellik gedoen word. ” hy het gepraat.

BETALINGS TOT 30 JUNIE

Benadruk dat die tweede deel van die pakket die uitstel van KOSGEB-debiteure is, het Varank gesê: 'Ons het hul debiteure tot 30 Junie 2020 uitgestel binne die bestek van die terugbetaalbare steun van KOSGEB. Ons het die betalings van KMO's in hierdie situasie aan KOSGEB uitgestel vir 30 maande tot 2020 Junie 3. ” het hy gesê.

AANTAL TERME SAL NIE VERANDER NIE

Varank onderstreep dat al die paaiemente wat ondernemings gaan terugbetaal, uitgestel is, “Die aantal voorwaardes sal nie verander nie. Geen wettige belang sal gehef word nie. Ons KMO's, wat voorheen voordeel getrek het uit die uitstelbesluite van KOSGEB, sal ook voordeel trek uit hierdie besluit. ” hy het gepraat.

PROJEKTE SAL NIE ONDERBREK WORD NIE

Volgens die feit dat KOSGEB deur middel van verskillende programme projekondersteuning bied, sowel as om ondernemers te ondersteun, het Varank gesê: "Ons sal na 11 Maart 2020 ekstra tyd gee aan besighede wat hul projekduur of verpligtinge vir entrepreneurskapprogramme moet nakom. Dus sal die projekte nie onderbreek word nie. ” het hy gesê.

GEEN VEREISTES VIR DIE RAAD BESLUIT

Met die onderstreep dat ondernemings ekstra tyd moet aanvra, het Varank gesê: "Ons het die besluitnemingsproses versnel, en ons sal tydelike verlenging bied aan ons KMO's wat hulle versoek sonder die behoefte aan 'n nuwe direksiebesluit,".

ONS SAL ALLE INSTRUMENTE GEBRUIK

Met die klem op die feit dat hierdie reg uitgeoefen kan word van die amptelike owerhede tot die aankondiging dat die gevolge van die KOVİD-19-uitbraak verdwyn het, het Varank voortgegaan: Ons is een van die eerste lande wat op die KOVID-19-uitbreekrisiko reageer het. As ministerie het ons begin met die maatreëls wat ons op die grense van China sou tref. Ons besighede word natuurlik geraak deur hierdie epidemie wat na die wêreld versprei. Ons weet wat gedoen moet word om ons KMO's te beskerm en ons het dit begin implementeer. In die proses en nadat die gevolge van hierdie epidemie in die wêreld verdwyn het, sal ons voortgaan om al die instrumente te gebruik om kontinuïteit in die produksie te verseker.

VOLLEDIGE STRUGLE

Onthou dat president Recep Tayyip Erdoğan die ekonomiese skildpakket ná die koördinering van die Coronavirus-vergadering aangekondig het, het Varank gesê: 'Ons veg teen KOVID-19, openbare, privaatsektor, universiteite. Ons dokters, verpleegkundiges probeer om die virus onder beheer te hou deur 24 uur per dag te werk. Onder leiding van ons president doen al ons ministeries 'n groot poging. ” het hy gesê.

GEMEENSKAPLIKE MIND

Met die klem op die belangrikheid van burgers met inagneming van amptelike verklarings, het Varank soos volg voortgegaan: Die beste maatreël wat ons almal neem, is om onsself te beskerm. Tensy dit hiervoor nodig is, moet ons nie ons huise verlaat nie, tensy ons 'n noodsaaklike voorwaarde het. Laat ons sosiale afstand hou. Laat ons nie veral op spekulatiewe verklarings op sosiale media vertrou nie. As ons met 'n gesonde verstand optree, is dit duidelik dat ons maklik enige hindernisse sal oorkom, laat ons hierdie geloof lewendig hou.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar