Nuwe maatreëls getref vir koronêre virus in kapitaal

Nuwe maatreëls getref vir koronavirus in die hoofstad
Nuwe maatreëls getref vir koronavirus in die hoofstad

Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit is oplettend met al sy eenhede binne die bestek van die bestryding van koronavirus. Met die opdrag van die Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavas, is nuwe voorsorgbesluite ingestel. Die huurprys wat by die Metropolitan-ondernemings geneem is, is vir twee maande uitgestel. Terwyl die Şefkat Evleri elke dag by die ontsmettingsprogram ingesluit word, is die premières in Maart van die Kapitaalteaters later geneem. Ten einde te verhoed dat skares voorkom en die verspreiding van die virus te voorkom, sal die begrafnisse van die burgers met begrafnisse plaasvind sonder om te wag vir die tyd gebed. Metropolitaanse skoonmaakspanne; Dit gaan voort met sy ontsmettingsaktiwiteite in museums, gesondheidsinstellings, gehoorsale, nie-regeringsorganisasies, openbare instellings, verpleeginrigtings, bejaardesorgsentrums, sportklubs, minibusse en taxi's.


Die Metropolitaanse Munisipaliteit was oplettend met al die eenhede weens die koronavirus-uitbraak.

Die Raad vir Gesondheidskoördinering, wat onder leiding van die adjunk-sekretaris-generaal Mustafa Kemal okakoğlu, op bevel van die Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavaş, opgerig is, volg 7/24 op ontsmettings- en sterilisasiestudies. Die Metropolitaanse Munisipaliteit, wat op higiëne-aktiwiteite fokus, stel een vir een nuwe maatreëls in.

MAKLIKHEID VAN HUUR VAN PRESIDENT YAVAŞ NA WERKSPLEKKE

Metropolitaanse Munisipaliteit, wat burgers waarsku deur middel van skerms, baniere en advertensieborde, insluitend sosiale media-rekeninge, implementeer steeds nuwe maatreëls in die stryd teen epidemies.

Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, het met sy aankondiging op sy sosiale media-rekening aangekondig dat die huurdebiteure van die ondernemings wat deur die Metropolitan besit word, vir twee maande uitgestel is. Met die besluit wat geneem is, is die huurkontrak voorsien aan die besighede wat aan die Metropolitaanse Munisipaliteit behoort, en aan geaffilieerde ondernemings en geaffilieerdes, wat probleme met die betaling gehad het.

NUWE MAATREËLS EN BESLUITE IS GEREALISEER

Groter Munisipaliteit, wat higiëniese maatreëls vir openbare gesondheid verhoog; het vyf kompassieshuise in Etlik, Ruzgar, Varlik, Ulus en onkologie, waar pasiënte en hul familielede bly, in hul daaglikse ontsmettingsprogram ingesluit.

Terwyl die premies van die Kapitaalteaters na 'n latere datum uitgestel word, word nuwe maatreëls ingestel om te verhoed dat skares ontstaan ​​en die virus versprei. Terwyl die begrafnisvoertuie ontsmet word, sal die begrafnisse begrawe word sonder om op die gebed te wag, in ooreenstemming met die versoeke van die burgers wat begrafnisse het.

Ontsmetting en sterilisering duur 7/24

Departement van Omgewingsbeskerming en Beheer BELPLAS A.Ş. Terwyl hul spanne dag en nag dwarsdeur die stad werk, doen hulle ook daagliks ontsmettingswerk aan voertuie, minibusse en taxi's met openbare vervoer.

Met die besluit van die Ministerie van Nasionale Onderwys neem die passasiersdigtheid af na die opleidingsonderbreking tussen 16 en 30 Maart in Metro-, ANKARAY-, Teleferik- en EGO-busse, terwyl EGO se Algemene Direktoraat voortgaan met sy daaglikse oefening, veral in die oggend- en aandbusdiensure en -nommer.

Faruk Kalender, lid van die raad van die Algemene Vergadering van die Kamer van Handwerkers en Voertuie van Ankara Umum, het gesê: "Ons bedank ons ​​munisipaliteit en diegene wat bygedra het tot die gesondheid van ons mense en bestuurders van bestuurders". Dankie vir hierdie diens. Ons is baie tevrede met hierdie praktyk wat ons doen deur beide ons eie gesondheid en die gesondheid van ons kliënte te oorweeg. ”

Sincan Chauffeurs en die president van die voertuigfederasie, Isa Yalçın, het die Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavaş bedank vir die sterilisasiewerk wat hoofsaaklik by die minibustaanplekke, veral Güvenpark, Bentderesi en Sincan, uitgevoer is.

“As gevolg van die epidemie in die wêreld, is ons in ons land bedreig en hou ons baie waarde daaraan. Mag Allah tevrede wees met ons Metropolitaanse burgemeester. Ons voertuie is heeltemal ontsmet. Dit is baie belangrik ten opsigte van gesondheid en ons sal ons voertuie ook ontsmet. ”

Terwyl die higiëne-werke onder toesig van die Metropolitaanse Munisipaliteit se polisiedepartement voortgaan; Die ontsmettingsvereistes van museums, gesondheidsinstellings, hotelle, gehoorkamers, geboue van nie-regeringsorganisasies, openbare instellings, verpleeginrigtings, bejaardesorgsentrums en sportklubs word nie verwerp nie. Spanne vir stedelike estetika doen noukeurige skoonmaakwerk op kulturele en historiese plekke, veral in strate, strate en boulevards, in gemeenskaplike gebiede en ontspanningsareas.

Hierdie skyfievertoning vereis JavaScript.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar