Nuwe maatreëls om Coronavirus in Ankara te bestry

Nuwe maatreëls om koronavirus in mandjie te beveg
Nuwe maatreëls om koronavirus in mandjie te beveg

Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met sy aktiewe stryd in die Hoofstad deur nuwe maatreëls teen die coronavirus-epidemie te neem. Terwyl Halk Bread Factory higiënepraktyke op verkooppunte, veral in die produksiegebied, maksimeer, word dit noukeurig ontsmet op openbare voertuie, voertuie met openbare vervoer, voertuie vir openbare vervoer, taxi's en minibusse, en C Plate-diensvoertuie. Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, het aangekondig dat Metropolitaanse munisipaliteit met nieregeringsorganisasies sal saamwerk om voedsel aan straatdiere te versprei ten einde te voldoen aan die dalende voedselbehoefte as gevolg van die sluiting van kafees en restaurante.


Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit sit sy aktiwiteite 7/24 voort in die bestryding van epidemiesiektes in die hele hoofstad.

As gevolg van die uitbraak van die coronavirus, maksimeer alle eenhede eenheidshigiëne-praktyke onder die koördinering van die Crisis Management Centre en stel hulle ook nuwe maatreëls en maatreëls in.

MAMA VERSPREIDING AAN KAN VRIENDE

Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, het aangekondig dat hulle in samewerking met die nie-regeringsorganisasies van die Metropolitaanse munisipaliteit voedsel begin versprei in samewerking met die kafees en restaurante wat voldoen aan die voedselbehoeftes van straatdiere teen die risiko van epidemies.

Mustafa Şener, bestuurder van die veterinaire en dieretuinbestuurder Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit, het gesê dat hulle na die kwarantyn teruggekeer het, waar die terugkerende burgers op die Gölbaşı-kampus gehou is, waar hulle die verdwaalde diere in die Gölbaşı-skuiling van die Metropolitaanse Munisipaliteit aangebied het, en die volgende inligting gegee oor die maatreëls wat getref is:

'' N Krisistafel is opgerig onder voorsitterskap van ons Ankara-bestuur. In ooreenstemming met die versoek van ons Goewerneurskantoor, het ons ons 16 verdwaalde diere in die kwarantyngebied na ons dierehok by die Gölbaşı-munisipaliteit gebring en binne die kennis van ons vrywilligers om gesondheidsprobleme, veral voeding, te vermy, aangesien ons vrywilligers nie die buitekant kan binnekom nie. Van die eerste oomblik dat ons diere opdaag, is gesondheidsondersoeke deur ons veeartse uitgevoer. Ses van die 16 verdwaalde diere is gesteriliseer. Ons het kontak gemaak met die vrywilligers wat na die diere in die streek kyk. Ons vrywilligers kan te eniger tyd kom om die diere in ons verpleeginrigting te voed en inligting te kry oor hul gesondheidstatus. Nadat die kwarantyn verwyder is, sal ons diere na die omgewing waarvandaan hulle geneem is, terugbesorg word. Ons diereliefhebbers moenie daaroor bekommerd wees nie, ons diere is gesond en daar is geen probleem met die voer daarvan nie. Ons het ook begin kos versprei. ”

Damla Karaboya, president van die Natuur- en Dierebeskermingsgemeenskap van die Ankara Hacı Bayram Veli-universiteit, het gesê: “Na die verklaring van die kwarantyngebied is die diere wat ons gevoer het, na die skuiling Gölbaşı oorgeplaas. Aanvanklik het ons bevooroordeeld nader gekom, maar nou kan ons vriende in Gölbaşı Animal Shelter sien. Daar is geen probleem nie. Hoewel hul gewig baie goed is en hul gesondheid goed is, ”het die vrywilliger diereliefhebber Tenay Yücel gesê,“ ek kom al jare na hierdie skuiling. In hierdie skuiling is die lewens en voedsel van die siele altyd teenwoordig. Die sappe word gereeld verander. Entstowwe word gereeld gemaak, sterilisasieprosesse word onmiddellik gedoen. Nadat ons Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavaş in diens geneem is, was die situasie beter. Diegene wat nie hier sien nie, praat anders en negatief. Ons siele is veilig hier. Ons lewens is baie gesond hier. Niemand hoef bekommerd te wees nie. 'Hy het sy gedagtes uitgespreek.

HALK IS OP DIE HOOGSTE HIGIËNEVLAK

Ankara Halk Bread Factory het ook sy voorsorgmaatreëls teen koronavirus verhoog in die winkels waar brood- en bakkeryprodukte vervaardig word, veral in kleinhandelwinkels, Halk Bread-buffels en bagels.

Halk Bread Factory, wat die Noodaksieplan vir die uitbraakbeskerming van stapel gestuur het, het met die werwing van alle werknemers koors begin meet met die daaglikse liggaamstemperature. Halk Ekmek, wat die aantal ontsmettingsmiddels vergroot en waarskuwingsplakkate op geslote plekke gepos het, het dit verpligtend gemaak om maskers en handskoene te dra. Halk Ekmek, wat die kafeteria's in die verkoopswinkels toemaak, het die reël van 1 meter begin toepas vir die beskerming van sosiale afstand vir daaglikse produkverkope.

Volgens die hoofbestuurder van Halk Ekmek, Recep Mızrak, dat hulle openbare gesondheids- en voedselveiligheid verkies, het hulle aangekondig dat hulle streng maatreëls tref:

'Ons het 23 maatstawwe voorberei. Ons het 'n noodkrisis lessenaar opgestel vir die opvolg van die aansoeke. Aangesien ons produksiefasiliteite 3 skofte werk, meet ons die liggaamstemperatuur van ons personeel wat op die skof werk tydens die indiensneming. Op die higiënepunt het ons die noodsaaklikheid van ontsmettingsprodukte, handskoene en masker gebring. Ons het met 1-tussenposes geel strepe getrek om die sosiale afstand in ons verkoopswinkel te beskerm. Op hierdie manier probeer ons die afstand van ons inkomende burgers beskerm. ”

ONTDEKKING IS IN C-PLAAT DIENSVOERTUIE BEGIN

Hulle het gesê dat hulle die skoonmaak- en ontsmettingsprosesse wat met koronavirus verband hou verdubbel het sedert die Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit, Seyfettin Aslan, departement van gesondheidsake, het gesê dat voertuie met openbare vervoer elke dag aan hierdie proses onderwerp word.

Aslan het gesê dat hulle ook die C-platevoertuie na die metro, ANKARAY, kabelkar, busse en taxi's en minibusse ontsmet, en gesê: "Ons gaan voort met die skoonmaak en ontsmetting van openbare voertuie wat 7/24 gebruik word. Ons het met die voorsitter van die kamer van vakmanne van Ankara-diensvoertuigoperateurs vergader en 'n sentrum opgerig. Wanneer al ons C-platevoertuie na die sentrum kom, sal dit deurlopend ontsmet word. Die hoof van die departement van vervoer sal gekoördineerde werk oor hierdie kwessie lewer. As Metropolitan probeer ons 7/24 'n poging aanwend vir die gesondheid van die mense. ” Ali Cengiz Akkoyunlu, hoof van die departement van vervoer van Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit, het ook onderstreep dat die kommersiële voertuie wat in die verantwoordelikheidsgebied van die Metropolitaanse Munisipaliteit werk 7/24 ongedaan is. Wanneer die ontsmettingsproses van ongeveer 10 duisend 7 diensvoertuie voltooi is, sal altesaam 300 duisend handelsvoertuie skoongemaak word. ”

Tuncay Yılmaz, voorsitter van die kamer van handelaars van bedieningsvoertuigoperateurs in Ankara, het die belangrikheid van die ontsmettingstudie wat deur die Metropolitaanse munisipaliteit uitgevoer is, uitgewys. 'Ons is voortdurend in 'n stad wat personeel, werkers en amptenare in die stad vervoer en ons is in die oggend en die aand in groot verkeer. Die manier om van hierdie gevaar ontslae te raak, is deur ontsmetting en skoonmaak. In hierdie sin bied die Metropolitaanse Munisipaliteit ons 7/24. Baie dankie. ” Terwyl bestuurder van die C-platemaatskappy İbrahim Aydirek bedank het die burgemeester van Ankara Metropolitaanse Mansur Yavaş, het Fatih Yıldız gesê: “Ons wil Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit bedank vir sy dienste. Dit was 'n skoonmaak- en spuitwerk wat dit moes gedoen het. '

DANKIE AAN DIE VOORSITTER VAN TAXI EN GEVULDE WINKEL

Dien onder die departement van omgewingsbeskerming en -beheer, BELPLAS A.Ş. volgens die instruksies van Ankara Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavaş, hou die skoonmaakspanne elke dag die ontsmettingsproses in taxi's en minibusse voort.

Terwyl die ontsmettingswerke onder beheer van die spanne van die polisie-afdeling is, het Orhan Taşcı, wat by die Airport Taxi Station werk, gesê: 'Ons bedank ons ​​burgemeester van Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit vir hul ondersteuning. Ons is baie bly om aan ons voertuie te ontsmet. Ons deel hierdie probleem met ons passasiers. Ons passasiers kan ons voertuie met gemoedsrus gebruik. ” Hasan Hakan Tağluk, voorsitter van die raad van Esenboğa Taxis Motorised Carriers Cooperative, het gesê: “Ons trek voordeel uit hierdie aansoek met die ondersteuning van ons Metropolitaanse Munisipaliteit. Ons kry goeie terugvoering oor die werk van ons passasiers. Ons wil hê dat hierdie studies moet voortgaan. Ons bedank ons ​​burgemeester Mansur Yavaş vir hul ondersteuning. ”

Rıfat Çetinkaya het gesê dat hulle by die stoppunte van Sincan Dolmuş dien en het gesê: “Al ons voertuie is ontsmet. Ek wil ons munisipaliteit en mnr. Mansur Yavaş bedank vir hul dienste. ”Die minibusbestuurders wat voordeel getrek het uit die diens, het gesê:

  • Niyazi Bilgiç: “Ons wil ons president Mansur Yavas bedank vir hierdie diens wat die munisipaliteit lewer. Ons verwag dat die dienste voortgesit sal word. ”
  • Feyzullah Kızıltaş: 'Baie dankie aan ons munisipaliteit vir hierdie diens.'
  • Geskenk Taburlu: 'Baie dankie aan ons munisipaliteit dat u hierdie kwessies versorg het. Ons gaan voort met ons diens op 'n gesonde manier. ”

BYKOMENDE NUWE MAATREËLS OP

Die Metropolitaanse Munisipaliteit, wat op verskeie punte van openbare instellings en organisasies tot nie-regeringsorganisasies deurlopend ontsmet is, het die volgende aanvullende maatreëls getref teen die gevaar van epidemies:

  • Die "Brandweer-eksamens", wat op 30 Maart deur die Metropolitaanse Munisipaliteit bekend gemaak is, is aangekondig dat die aansoek aanvaar sal word en tussen 13 en 17 April gehou sal word, is tot 'n latere datum uitgestel.
  • Weens die afname in die aantal passasiers van die ambagsmanne wat die privaat openbare bus (ÖHO) en private openbare vervoervoertuie (ELV) in Ankara gebruik, is die lopende pryse vir lisensie en lynaanbiedings vir twee maande vertraag.
  • Vanaf 4 Maart 23 het die gebou van die Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit, waar 2020 duisend personeellede, behalwe administratiewe permitte, dieselfde plig in die EGO- en ASKİ-direktoraatgebou gedien, binne die bestek van die maatreëls wat getref is teen die epidemie van coronavirus en in die Algemene Direktoraat van die Metropolitaanse Munisipaliteit, EGO en ASKI om die gesondheid van werknemers te beskerm. sal met 'n skofstelsel werk tot 'n tweede bevel om te verseker dat die openbare diens sonder onderbreking uitgevoer word.
  • Nuwe aansoeke vir maatskaplike bystand aan die munisipaliteit sal tydelik gerig word via die kontakfone ((0312) 322 45 47, (0312) 322 11 33 en (0312) 507 37 00) in plaas van die Food Aid Centre om te voorkom dat die skare die virus vorm en versprei.

Hierdie skyfievertoning vereis JavaScript.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar