U kan nie die naam van die State Garden Bridge verander nie

U kan nie die naam van die State Garden Bridge verander nie
U kan nie die naam van die State Garden Bridge verander nie

In die eerste sitting van hierdie maand het die State Garden Bridge-bespreking in die raad van die Adana Metropolitaanse Munisipaliteit plaasgevind. MHP-raadslede het gesê: 'U kan nie die naam van die State Garden Bridge verander nie'.


SabahVolgens die verslag van Murat Karaman: 'Die woorde van Zeydan Karalar, Adana Metropolitaanse Munisipaliteit se CHP, dat hulle die naam van die State Garden Bridge op die provinsiale kongres van CHP twee weke gelede sal verander, het op die parlementsvergadering in Maart plaasgevind. Cemal Demirdağ, MHP-raadslid, het op hierdie woorde van Karalar gereageer. Op die provinsiale kongres van sy party, twee weke gelede, het die KVP-president Karalar Hüseyin Sözlü, die leier van die MHP, geteiken en gesê: 'Hulle kon geen projekte voltooi wat hulle begin het nie. Hulle het die Staat Bahçeli-brug begin, maar kon dit nie voltooi nie. Hulle het 210 miljoen liras van die tender van 195 miljoen liras op die brug spandeer, maar niemand uit drie nie. Ons het 3 miljoen lira nodig om klaar te maak. God sal hom die geleentheid gee om sy naam te verander. ” Demirdağ, wat tydens die eerste sitting die woord uit die agenda gehaal het dat president Karalar nie bygewoon het nie en die aanpassing van die naam van die brug aangeraak het, het gesê: “President Zeydan Karalar het gesê dat hulle die Bahçeli-brug sou voltooi en hul naam sal verander. Niemand moet jammer wees hiervoor nie, hulle mag is nie genoeg nie. Toe daardie brug verby was, was sy naam Dr. Die staat sal Bahçeli wees en ons wil hê dat almal dit moet weet. Daar is 600 jaar sedert die verkiesing, doen sy boekhouding. ”


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar