Die stryd teen die koronêre infeksie duur voort in Ankara

In Ankara duur 'n geveg teen 'n epidemie van koronavirus voort
In Ankara duur 'n geveg teen 'n epidemie van koronavirus voort

Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met die stryd teen die coronavirus-epidemie. Metropolitaanse burgemeester Mansur Yavaş het gesê dat hulle burgers van 65 jaar en ouer, wat 'HomeKal' gevra het, sal ondersteun na hul uitgangspunt.


Burgemeester Yavaş het burgers van 65 jaar en ouer via hul sosiale media-rekeninge toegespreek en aangekondig dat hulle motorfietsry-koerier gehuur het om in 17 markte en takke te werk, en dat daar in al die behoeftes van die burgers wat in hierdie bestek opgeneem is, voorsien word. ASKİ sal vanaf Dinsdag, 65 Maart, die waterlaaiproses uitvoer vir die intekenare van 24 en ouer, wat 'n watermeter met kaart het. Metropolitaanse Munisipaliteit spanne werk 7/24 op die veld vir openbare gesondheid, ontsmet daagliks in openbare ruimtes en openbare instellings en organisasies, veral openbare vervoervoertuie.

Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met sy stryd teen koronavirusepidemie sonder om te vertraag.

Met die vergroting van die ontsmettingspogings vir openbare gesondheid implementeer die Metropolitaanse Munisipaliteit ook nuwe maatreëls vir die behoeftes van die burgers. Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, het in sy verklaring op sy sosiale media-rekeninge aangekondig dat die daaglikse markbehoeftes van burgers van 65 jaar en ouer, wie se uitgangspunt opgelê is en 'HomeKal' genoem word, bevredig sal word deur motorfietsbode wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit gehuur word.

MOTORFIETS Koeriers te huur

Burgemeester Yavaş, wat in die eerste plek die lyste van 17 markte en takke in Ankara gedeel het, sowel op sy sosiale media-rekeninge as op die Metropolitan Municipality-webwerf, het die volgende woorde met die burgers van 65 jaar en ouer gepraat:

'My liewe landgenote, wees eerstens by jou. Ek hoop dat ons hierdie slegte dae saam met die hand sal deurmaak. Soos bekend, is daar op die ouderdom van 65 jaar ouderdom aan die gang gesit. Ons onderhandelinge met die markkettings voorsien steeds aan die behoeftes van diegene in nood. Binnekort sal ons almal publiseer met hul ligging, adresinligting, tak- en kontakinligting. U sal maklik kan kry wat u wil hê. Ons het ook onderhandelinge met die koerierondernemings. As munisipaliteit sal ons probeer om u te help met u behoeftes. Ons munisipaliteit se praktyk rakende tuisdiensgebiede duur steeds voort. Boonop duur ons warmkosdiens voort vir die 20 gesinne wat onder die hongerdrempel leef. Ek hoop dat u hierdie slegte dae sonder enige skade sal oorleef. Saam sal ons hand aan hand gaan. Ek bied respek aan u almal. '

Die Departement Maatskaplike Dienste van Metropolitaanse Munisipaliteit sal die fooie betaal van die koeriers verbonde aan die Federasie van alle motors met motorfietse. Volgens 'n sosiale munisipaliteit sal die Metropolitaanse Munisipaliteit hierdie diens gratis lewer aan burgers van 65 jaar en ouer, en sal ook werklose koeriers wat daaglikse lone na hul huise bring, verhoed.

Çağdaş Yavuz, voorsitter van die Federasie van alle koerante in Anatolian Motorfietse, wat voor die Metropolitaanse Munisipaliteit vergader en gesê het dat hulle gereed is vir diens, het gesê:

'In die eerste plek sal ons met 100 koerierdienste dien. Ons sal voortgaan met meer koerier volgens die toename in die vraag. Ons het 'n plig as federasie. Totdat die gedeeltelike voorkoms van burgers van 65 jaar en ouer en wat chroniese siektes het, verby is, neem ons hul kos en basiese behoeftes tussen 12.00 en 17.00 uur by die markte in. Tans is alle restaurante en eenhede gesluit, en ons motorfietsry-koeriers was ook werkloos. Ons Metropolitaanse burgemeester het ook hierdie situasie oorgeneem en ten minste het ons koeriers die geleentheid gehad om daagliks geld na hul huise te neem. Ons bedank ons ​​president en ons dank. ”

Die stadsraad van Ankara het ook die aandag gevestig op die belangrikheid van samewerking tussen die Federasie van die All Anatolian Motorcycling Couriers, Local Markets Association en Retailers Association, danksy die Metropolitan Munisipaliteit se koerierondersteuning in die Hoofstad, waar dit 'HomeKal' gevra het.

VOEDSELONDERSTEUNING VIR PAPIERVERSAMELERS

Na die verbod op die versameling van papier in die hoofstad binne die bestryding van die uitbreek van die coronavirus, het voedselondersteuning begin voorsien in die streke waar hierdie mense dig woon volgens die instruksies van president Yavaş.

Mustafa Koç, hoof van die munisipale polisiedepartement, het gesê dat hulle ontsmetting uitgevoer het in die gebied waar die papierversamelaars wat in die Şirindere-distrik in die distrik Çiğdem geleë is, die volgende inligting gegee het:

'Dit is 'n plek waar ongeveer 600 papierversamelaars woon. Papierversamelaars is beide die grootste risikogroep en vorm 'n ernstige bedreiging vir die verspreiding en verspreiding van die virus. Om hierdie rede het ons versameling van papier verbied. Ons het die papierversamelaars as munisipaliteit gevoed. Ons het 'n stelsel geskep om hul kos soggens en saans elke dag met hul gesinne te ontmoet. Ons sal voedsel saam met hul gesinne versprei na 5 200 mense wat in XNUMX verskillende streke woon. Ons ontsmet elke dag die gebied waarin hulle is, en die versamelde dokumente. Volgens die wetenskaplikes is die langste leefarea van die virus op papier. Totdat ons 'n permanente oplossing het, sal ons viktimisasie voorkom en die verspreiding van risiko uitskakel. ”

Abdülkadir Aşık, wat baat gevind het by voedselhulp wat voorberei en versprei is in BELPA Cuisine, het gesê: 'Ons gaan nie meer papier insamel weens die virus nie. Ons word as gesin geviktimiseer, maar die munisipaliteit het aan ons gedink en ons nie honger en dors gelaat nie. Ek bedank die Metropolitaanse Munisipaliteit baie. '' 'N Ander papierversamelaar Ceylan Avcı het gesê:' Ons versamel nie meer skroot en papier nie. Die munisipaliteit bring kos vir ons en spuit gereeld na hierdie streek, ”bedank die Metropolitaanse Munisipaliteit.

Seyfettin Aslan, hoof van die departement van gesondheidsake, het gesê dat hulle in tien streke begin ontsmet het waar straatdiere wat deur vrywillige diereliefhebbers gevoer word, dwarsdeur die stad geleë is.

MAKLIK TOT 65-JAAR EN OOR BEHUISING VAN SUBSKRYWERS VAN ASKI

Die Metropolitaanse Munisipaliteit, wat nuwe maatreëls teen die bedreiging van die epidemie ingestel het, sal op Dinsdag, 65 Maart, water op die kaartmeters van inwoners van 24 jaar en ouer begin laai.

As deel van die diens wat 65-jarige en ouer intekenare wat nie kan uittree nie, kan gebruik deur Başkent 153 of (0312) 616 10 00 te bereik, sal ASKİ-spanne die waterlaaiproses van die intekenare met behulp van die kaartwatermeter by hul adresse uitvoer.

ASKI, wat sy intekenare daagliks via sms-boodskappe (sms) en waarskuwings in kennis stel en 24 uur per dag werk, het besluit om die sluiting van die residensiële intekenare weens epidemiese siekte vir twee maande uit te stel. ASKİ Algemene Direktoraat, wat voortgaan om water oop te maak vir 2 duisend inwoners wat hul water weens hul onbetaalde skuld vroeër gesluit het, het op 22 Maart oorgeskakel na die aanstellingstelsel vir die bedrywighede in die sentrum. intekenaars www.aski.gov.t is Aankondiging dat u 'n afspraak by ASKI kan maak; dit sal ook nuwe intekening, verandering van intekening, intekening op konstruksie en ontruiming van intekenaars, kansellasie van intekening, faktuurappèl, teenverandering (teenversuim-aansoek), faktuurondersoek en betalingstransaksies aanlyn uitvoer.

MASSVERVOERVOERTuie word elke dag ontsmet

Departemente vir omgewingsbeskerming en -beheer en departemente vir stads-estetika wat intensiewe ontsmettingswerk in openbare instellings en organisasies dwarsdeur die stad doen, ontsmet daagliks openbare vervoervoertuie.

Terwyl die spanne van die departement stad-estetika skoonmaak met spesiale ontsmettingsprodukte, veral in die strate en hoofweë, veral in stadsmeubels en stopplekke, word ANKARAY-, Metro- en EGO-busse, taxi's en minibusse daagliks ontsmet volgens die instruksies van president Yavaş.

Fatih Özden, een van sy kleinhandelaars, het gesê dat hulle tevrede is met die ontsmettingswerk wat by die minibustaanplekke aan die gang is, en gesê: 'Hierdie virus het groot probleme vir ons almal in die land veroorsaak. Ons burgemeester, mnr. Mansur Yavaş, laat ons voertuie daagliks ontsmet. Ons voertuie is in higiëne. Ek bedank hom namens ons winkeleienaars. ”Ender Yılmaz het gesê:“ In die eerste plek wil ons Mansur Yavas, ons Metropolitaanse burgemeester, bedank vir ontsmetting. Die ontsmetting van ons voertuie word daagliks gedoen, ”het hy gesê. Murat Karakoca het gesê dat die vertroue van die publiek deur hierdie diens van die Metropolitaanse Munisipaliteit toegeneem het, “ons mense kan veilig in voertuie ry. Ons bedank ons ​​munisipaliteit en ons burgemeester Mansur Yavas vir hul pogings. ”

Gaan voort met die ontsmettingsproses na die taxi's in Kızılay Güvenpark Taxi-berging, BELPLAS A.Ş. Taxi-winkeleienaars bedank die skoonmaakspanne hul tevredenheid met die diens soos volg:

  • Dursun Göloğlu: “As taxibestuurder wil ons ons Ankara Metropolitaanse burgemeester, Mansur Yavaş, bedank. Ons voertuie moet elke dag teen die virus gespuit word en elke dag gespuit word. ”
  • Ensari Güzelyurt: “Ek hoop dat ons deesdae sal deurkom. Ons is baie tevrede met hierdie diens. Ons wil hê dat dit elke dag vir ons sowel as ons kliënte gedoen moet word. ”
  • Levent Altınok: “Om 'n beter diens aan inwoners van Ankara te lewer, volg en ondersteun ons hierdie besluit wat deur ons samelewing en die Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit geneem is. Ons probeer as taxibestuurder ons bes doen om die mense van Ankara onder beter omstandighede te bedien. Ek bedank ons ​​Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit vir die verskaffing van hierdie diens. ”

Die Metropolitaanse Munisipaliteit, wat deurlopende ontsmettingswerke van sportkompleks tot die geboue van nie-regeringsorganisasies, gerechtsgeboue, militêre eenhede, polisie-eenhede, munisipale diensgeboue, hospitale en hoofboulevards uitvoer, doen ontsmettingswerk met ekologiese verstuiverwerktuie in die Altındağ Önder-omgewing en krotbuurte waar Siriese burgers intens woon.

Hierdie skyfievertoning vereis JavaScript.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar