BASDEC in die Verenigde Koninkryk vir nuwe samewerking in verdediging en lugvaart

basdec in Engeland vir nuwe samewerking in verdediging en lugvaart
basdec in Engeland vir nuwe samewerking in verdediging en lugvaart

Bursa Space Defense and Aviation Cluster (BASDEC), wat onder die dak van die Bursa Chamber of Commerce and Industry werk, het deelgeneem aan die Britse Roadshow 2020 bilaterale sakevergaderings en panele wat gereël is deur die internasionale handelsafdeling van die Britse ministerie van Buitelandse Sake in Manchester, Coventry, Oxford en Londen.


BTSO, die dakorganisasie van die sakewêreld van Bursa, gaan voort met sy aktiwiteite vir nuwe uitvoermarkte in verdediging en lugvaart. BASDEC, wat Bursa-ondernemings byeenbring met die toonaangewende ondernemings wat onder die leiding van BTSO in verdediging en lugvaart werk, gaan voort met sy bedrywighede in buitelandse markte sonder enige onderbreking. BASDEC, wat aan gekwalifiseerde beurzen en B2B-organisasies op verskillende kontinente deelgeneem het, was hierdie keer die Britse stop. In die bilaterale besigheidsvergaderings en -panele wat deur die internasionale handelsafdeling van die Britse ministerie van Buitelandse Sake gereël is, het hy inligting gegee oor die ekonomie van Bursa en die tegnologiese produksievermoëns van BASDEC-ondernemings.

DIT HET 'N EFFEKTIEWE ORGANISASIE

President van BASDEC Mustafa Hatipoğlu het gesê dat daar meer as 120 maatskappye binne die groep is wat onder die Bursa Kamer van Koophandel en Nywerheid werk. Hatipoğlu verklaar dat die ondernemings aan billike programme in Turkye en in die buiteland deelgeneem het binne die bestek van UR-GE en groeperingaktiwiteite wat onder leiding van BTSO uitgevoer is, en dat die Britse program, wat belangrike vergaderings in die verdedigings- en lugvaartbedryf het, baie produktief was. Hatipoğlu benadruk dat die potensiaal van Bursa op die gebied van lugvaart en verdediging in die sakereis van Engeland breedvoerig gedeel word.

AANBIEDING VAN BURSA EN BASDEC IN OXFORD

Met die feit dat die ondernemings wat deel uitmaak van BASDEC, veral op die gebied van verdediging en lugvaart ver gevorder het, gaan Hatipoğlu voort. 'Ons platform gaan voort om sy mededingendheid in strategiese sektore in Bursa te versterk, wat produksie-ervaring op verskillende terreine soos motor-, masjinerie- en tekstielsektore het. Tydens die Britse besoek namens BASDEC het ons inligting verskaf oor die plek van BASDEC-ondernemings in die Turkse verdedigingsbedryf en die ontwikkelinge gedurende die afgelope tien jaar. As deel van die program, terwyl ons met ondernemings uit verskillende sektore in die verdedigings- en lugvaartsektor vergader het, het ons inligting namens BTSO en BASDEC in die paneel in Oxford gedeel. In die Verenigde Koninkryk program terwyl ook 'n besoek Hartwell-kampus, ons het die ontvangs aangebied deur die ambassadeur van Turkye Umit Yalçın. Hierdie programme, wat doeltreffend is vir BASDEC, ons ruimtelike verdedigings- en lugvaartgroep wat sy aktiwiteite onder leiding van BTSO voortsit, sal in die komende tydperke voortduur. ”


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar