Oostelike Anatolia-ontwikkelingsagentskap sal 7 kontrakpersoneel werf

oostelike anatoliese ontwikkelingsagentskap sal gekontrakteerde personeel huur
oostelike anatoliese ontwikkelingsagentskap sal gekontrakteerde personeel huur

Republiek van Turkye, Oostelike Anatolië-ontwikkelingsagentskap (DAKA), presidensiële besluit oor die organisasie van verwante instellings en organisasies en ander instellings en organisasies wat aan ministeries verbonde is, gedateer 15.7.2018 en 4. Binne die raamwerk van die bepalings van die Personeelverordening vir ontwikkelingsagentskappe gepubliseer in die Amptelike Staatskoerant gedateer 25.01.2006 en genommer 5449, is vrywilliger, oop vir kommunikasie en selfversekerde, analitiese en strategiese denkvaardighede om die ontwikkeling van ons land en streek te bedien om in TRB29.05.2019-vlak 30788-streek te werk (Bitlis, Hakkari, Muş en Van), wat sal aanpas by veranderende werksomstandighede, oop vir innovasies, sterk menseverhoudinge, selfuitdrukking en kommunikasievaardighede het, organisasie- en bestuursvaardighede het, sal aanvaar om onvoorwaardelike take uit te voer in enige eenheid en / of provinsie wat aan hom toegewys sal word, Om interne ouditaktiwiteite stelselmatig en gedissiplineerd uit te voer in ooreenstemming met internasionale standaarde en openbare interne ouditstandaarde met 2 (drie) spesialiste en 2 (drie) ondersteuningspersoneel wat die vermoë het om inligtingstelsels / toerusting, sonder reisgestremdhede, te gebruik en toe te pas, om waarde toe te voeg tot die werk van die Agentskap. sal 3 (een) interne ouditeur werf om te evalueer of hulpbronne bestuur word op grond van ekonomiese, doeltreffendheid en doeltreffendheid, om onafhanklike, objektiewe versekering te bied, en om advies en leiding te gee.


Die hoofkwartier van die Oostelike Anatoliese Ontwikkelingsagentskap is Van en sy bedryfsveld bestaan ​​uit provinsies Bitlis, Hakkari, Muş en Van.

Diegene wat suksesvol is met die eksamen, aanvaar en onderneem om in enige van hierdie provinsies te werk wat volgens die sekretariaat-generaal toepaslik geag word in ooreenstemming met die paragraaf (b) van paragraaf 27 van artikel 1 van die Personeelverordening vir Ontwikkelingsagentskappe. (Die interne ouditeur word in die provinsie Van, waar die sentrale kantoor van die agentskap geleë is, aangestel.)

Toepassing en eksameninligting
Advertensiedatum Maart 16 2020
Aansoekdatums 6-17 April 2020
Aankondigingsdatum van diegene wat die mondelinge eksamen sal aflê April 24 2020
Mondelinge eksamendatums Eksamendatums word afsonderlik aangekondig
Eksamenadres Eastern Anatolia Development Agency Exam, geleë op die webwerf van sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
Dit word gemaak vanaf die aansoekskakel.
Ligging van die eksamen Oostelike Anatolië-ontwikkelingsagentskap Şerefiye Mah. Cumhuriyet Cad. 943. Sok. No: 1 65140
İpekyolu Van Tel .: 0432 485 10 15
Aankondiging en aankondigingsresultate Aankondigingsadres www.daka.org.t is

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar