Hand ontsmettingsmiddels word aan trams en busse in Eskisehir aangebring

Ontsmettingsmiddels word op Tram en Bus in Eskisehir geïnstalleer
Ontsmettingsmiddels word op Tram en Bus in Eskisehir geïnstalleer

Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit, wat talle voorsorgmaatreëls getref het in openbare vervoer binne die bestek van die Corona Virus Combat-aksieplan, het uiteindelik hand-ontsmettingsmiddels begin installeer op voertuie wat daagliks deur duisende mense gebruik word.


Benewens die gereelde skoonmaak van trams en busse, ontsmet Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit gereeld voertuie wat deur duisende passasiers gebruik word om persoonlike handhigiëne te verseker. Met die uitdrukking dat hand ontsmettingsmiddels op alle busse en trams beskikbaar sal wees, het amptenare van die Metropolitaanse Munisipaliteit burgers gewaarsku om ontsmettingsmiddels bewustelik te gebruik.

Burgers wat uitgespreek het dat hand-ontsmettingsmiddels in hierdie proses van groot belang is, bedank die Metropolitaanse Munisipaliteit wat hierdie aansoek met groot sensitiwiteit in alle voertuie implementeer.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar