Ontvangs van staande passasiers wat in openbare vervoer in Gaziantep voorkom word

In Gaziantep word die ontvangs van staande passasiers verhoed.
In Gaziantep word die ontvangs van staande passasiers verhoed.

Binne die bestek van die stryd teen Corona Virus (COVID-19), wat gesamentlik deur Gaziantep Metropolitaanse Munisipaliteit en Gaziantep Provinsiale Polisiedepartement gevoer word, ten einde te verseker dat die burgers aan die reëls oor sosiale isolasie voldoen, word staande passasiersontvangs in openbare vervoervoertuie verhoed.


People's Republic of China in streeks- en omskep in 'n globale epidemie begin so gou gedek onder die invloed van die wêreld Corona Virus voorsorgmaatreëls en maatreëls toegeneem in Turkye spandeer intensief besig om die moontlikheid van die verspreiding van infeksie te skakel. Ingevolge die omsendbrief wat deur die presidensie uitgereik is, het die departement van vervoer van die Metropolitaanse Munisipaliteit, Gaziantep Provinsiale Polisiedepartement saamgewerk om staande passasiers in voertuie wat openbare vervoerdienste aan burgers in die stad lewer, te voorkom.

Deur die inspeksies wat onder die koördinering van die Provinsiale Veiligheidsdirektoraat met die span van 60 Metropolitaanse Munisipaliteit uitgevoer is, te ondersteun, is dit daarop gemik om te verseker dat die burgers 'n rustiger reis onderneem, terwyl die risiko van infeksie verminder word.

Aan die ander kant is die begrip sosiale afstand, wat gereeld deur die mediese wêreld uitgedruk word, baie belangrik omdat die uitbraak maklik oorgedra word deur deurdraaide deeltjies wat deur 'n besmette menslike hoes vrygestel word.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar