Ministerie van Binnelandse Sake koop 15 assistent-ouditeure

bediening van icis
bediening van icis

Personeel sal gewerf word by die personeel van 15 adjunk-ouditeure van die Ministerie van Binnelandse Sake, wat vakant is in die Algemene Administrasiediensklas in die sentrale organisasie van die Ministerie van Binnelandse Sake, tussen 06-08 Mei 2020 in Ankara.

VOORWAARDES OM TE deelneem aan die mondelinge eksamen


1 - Om te voldoen aan die voorwaardes vermeld in paragraaf (A) van artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare nr. 48,

2 - Om een ​​van die fakulteite regte, politieke inligting, ekonomie, bedryfsadministrasie, ekonomie en administratiewe wetenskappe te voltooi wat minstens vier jaar voorgraadse opleiding bied, of een van die nasionale en internasionale opvoedkundige instellings waarvan die gelykwaardigheid deur die bevoegde owerhede aanvaar word,

3 - Moet nie ouer as vyf en dertig wees vanaf die eerste dag van Januarie van die jaar van die toelatingseksamen (mondeling na 01/01/1985) nie,

4 - Na ontvangs van ten minste 2018 of meer KPSS-punte van ÖSYM in die 2019-'23 “Openbare Personeel Seleksie-eksamen KPSSP70” -tipe, het 90 kandidate die hoogste telling (90 kandidate met dieselfde telling as die kandidaat) ontvang).

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar