Ministerie van Binnelandse Sake werf 15 personeellede vir leerlingbeheerders

bediening van icis
bediening van icis

Personeel sal gewerf word by die 15 leerlingkontroleurs wat vakant is in die Algemene Administrasiediensklas in die sentrale organisasie van die Ministerie van Binnelandse Sake, tussen die datums van 12 en 14 Mei 2020 in Ankara.

VOORWAARDES OM TE deelneem aan die mondelinge eksamen


1 - Om te voldoen aan die voorwaardes vermeld in paragraaf (A) van artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare No. 48,

2 - Na voltooiing van een van die fakulteite regte, politieke inligting, ekonomie, bedryfsadministrasie, ekonomie en administratiewe wetenskappe, wat ten minste vier jaar voorgraadse opleiding bied, of een van die onderwysinrigtings wat deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar is,

3 - Nie meer as vyf-en-dertig jaar oud wees vanaf die eerste dag van Januarie van die jaar waarin die toelatingseksamen (mondeling) afgeneem word (gebore na 01/01/1985) nie,

4 - Word onder die top 2018 aansoekers met die telling van die “Openbare Personeel Seleksie Eksamen KPSSP2019” wat deur ÖSYM gehou is in 9-70 (90 kandidate met dieselfde telling as die 90ste kandidaat). .

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar