Kahramanmaraş Lughawe en bushaltes word ontsmet

Kahramanmaras lughawe en bushaltes word ontsmet
Kahramanmaras lughawe en bushaltes word ontsmet

Kahramanmaraş Metropolitaanse Munisipaliteit het die bushaltes en die lughawe wat deur die inwoners deur die stad gebruik word, ontsmet.


Kahramanmaraş Metropolitaanse Munisipaliteit werk voort om intensief te spuit en te ontsmet binne die bestek van die voorkoming van koronovirus-uitbraak. Die spanne van die departement van vervoerdienste van die Metropolitaanse Munisipaliteit het die ontsmettings- en ontsmettingswerke by die bushalte beskikbaar in die hele stad voltooi.

Aan die ander kant is die ontsmettings- en ontsmettingswerke van die Kahramanmaraş-lughawe en die busterminal, wat passasiers van buite die stad bedien, voltooi deur die spanne van die direktoraat Omgewingsgesondheid en -bespuiting van die Kahramanmaraş Metropolitaanse Munisipaliteit. Die spanne van die Kahramanmaraş Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met hul ontsmettingsaktiwiteite dwarsdeur die stad.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar