Mededingingsowerheid om beamptes met KPSS-punte te werf

kompetisie-instansie sal klerke met kpss-telling maak
kompetisie-instansie sal klerke met kpss-telling maak

Binne die raamwerk van die bepalings van die Mededingingsowerheid Verordening op Professionele Personeel wat in die Mededingingsowerheid in diens geneem moet word;


1) Vir (10 persone) personeel vir mededingingsassistente (algemene); Van die fakulteite ekonomie, politieke wetenskap, bedryfsadministrasie, ekonomie en administratiewe wetenskappe of bestuursingenieurswese of bedryfsingenieurswese-departemente van hoëronderwysinstellings wat ten minste vier jaar onderwys aanbied,

2) Vir (5-persoon) mededingingsassistent-kundige (regs) personeel; Van Regsfakulteite,

3) Vir (5-persoon) mededingingsassistent-kundige (IT) personeel; Rekenaaringenieurswese, Statistiek en Rekenaar, Wiskunde en Rekenaar, Bedryfsingenieurswese, Elektriese-Elektroniese Ingenieurswese, Elektroniese en Kommunikasie-ingenieurswese, departemente Elektroniese Ingenieurswese,

Mededingerspesialisassistente word geneem as gevolg van die toelatingseksamen, wat deur gegradueerdes van binnelandse of buitelandse opleidingsinstansies wat deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar word, bygewoon kan word.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar