Streng beheer van openbare vervoer en stedelike vervoer in Şanlıurfa

Sanliurfada streng beheer van stedelike en intercity vervoer
Sanliurfada streng beheer van stedelike en intercity vervoer

Terwyl spanne lanlıurfa Metropolitaanse Munisipaliteit hul ontsmettingsaktiwiteite in die hele provinsie voortsit, is die polisiespanne binne die Metropolitaanse Munisipaliteit; hierdie keer na die restaurant, restaurant en bakkery inspeksies, middestad en intercity
'n streng implementering in passasiersvervoervoertuie begin.


Metropanlıurfa Metropolitaanse Munisipaliteit werk intensief met die beginsel van "Geen paniek, daar is 'n maatreël" regoor die provinsie teen Corona Virus (COVID-19). Aan die een kant doen die metropolitaanse spanne ontsmettingsstudies in die hele provinsie, terwyl die polisiespanne binne die Metropolitaanse Munisipaliteit hul streng praktyke voortsit binne die raamwerk van die besluite van die Ministerie van Binnelandse Sake en Provinsiale Higiëne-komitee.

Met die voortgesette daaglikse roetine-restaurante, restaurante en bakkery-inspeksies sedert die vorige dae, het die Metropolitaanse Polisie voertuigbestuurders en burgers gewaarsku deur kontrolepunte in baie gebiede te skep waar die vervoer intensief was.

METROPOLITAN MOET NIE DIE BEDREIGINGSMOONTLIKHEID VIR MENSLIKE GESONDHEID NIE

Die Metropolitaanse Polisie het al die besonderhede in die stad, op die perifere paaie en op intercity-busterminale, soos openbare vervoer in die stad, openbare vervoer vir die distrikte en openbare stadsvervoer beoordeel.

Gevolglik sal alle soorte voertuie met openbare vervoer binne die bestek van die maatreëls passasiers vervoer tot die helfte van hul huidige kapasiteit. Regsaksie sal binne die raamwerk van die wet gedoen word vir ondernemings wat nie aan hierdie kwessies voldoen nie of vir bestuurders van openbare georiënteerde voertuie.

ENKELDOELWIT: MENSLIKE GESONDHEID

Die enigste doel in die Metropolitaanse Polisie, wat inligting verskaf oor die onderwerp aan die burgers in voertuie op die punt van toepassing, is om studies uit te voer wat gefokus is op menslike gesondheid sonder om plek te kry. In die aankondiging van die Metropolitaanse Polisie wat bestuurders en burgers oor die onderwerp waarsku, “evalueer ons in hierdie proses die benaderings wat die gesondheid van mense nog beter kan inhou. Ons wil hê dat al ons burgers hierdie reëls vir hulself en die samelewing moet nakom. ”

Metropolitaanse Polisie sal voortgaan met hul praktyke in die komende prosesse.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar