Piyer Loti en Taşkışla kabelkar-ekspedisies word tydelik gestop

Kabeldienste word tydelik opgeskort met eyup piyer loti en macka taskis
Kabeldienste word tydelik opgeskort met eyup piyer loti en macka taskis

Met die Covid-19-maatreëls het die aantal passasiers op die TF2 Eyüp-Piyer Loti en TF1 Maçka-Taşkışla-kabellyn aansienlik afgeneem. Om hierdie rede word vlugte vanaf Woensdag 25 Maart 2020 tydelik opgeskort.


As gevolg van die coronavirus-epidemie wat die hele wêreld en ons land beïnvloed, probeer dit om nie uit hul huise te gaan nie, tensy die burgers dit verplig is. Om hierdie rede het die aantal passasiers op die TF1 Maçka-Taşkışla- en TF2 Eyüp-Piyer Loti-kabellyne wat deur METRO İSTANBUL AŞ, 'n filiaal van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) bestuur word, met 90 persent gedaal.

Die snelweglyne, wat meestal as toeristies gebruik word, word vanaf Woensdag 25 Maart 2020 tydelik gestaak.

BUITENGEWONE REËLS IN KADIKÖY-FASHION-TRAM

T3 word meestal deur die bejaarde bevolking gebruik Kadıköy- Die aantal passasiers op die Fashion Tram Line het met 85 persent gedaal. Daarom sal die vlugte elke tien minute vanaf Woensdag 10 Maart 25 elke 2020 minute plaasvind.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar