Turkye Statistieke Instituut 9 Contract personeel om aankope te doen

Turkye statistiese agentskap kontrak moet gedoen berekening personeel geleerde
Turkye statistiese agentskap kontrak moet gedoen berekening personeel geleerde

Turkye Instituut vir Statistiek van Inligtingstegnologie voltyds in diens geneem word tot die beskikking van die Departement, gebaseer op die toevoeging van Besluit No. 375 Besluit Law Artikel 6 van 31/12/2008 gedateer en 27097 genommer Offisiële Koerant "grootskaalse inligting van openbare instellings In ooreenstemming met die 8ste artikel van die verordening oor die beginsels en prosedures rakende die indiensneming van gekontrakteerde IT-personeel in transaksie-eenhede, sal 9 (nege) gekontrakteerde IT-personeel gewerf word.


By die keuring van kandidate om die mondelinge eksamen deur ons Agentskap af te lê; 2018 of 2019 PPS-telling vir openbare personeelseleksie (KPSS) en 'n assesseringseksamen vir vreemde taalvlakke (YDS / e - YDS) wat geldig is in Engels of ekwivalente eksamens in vreemde taal wat deur die Raad vir Hoër Onderwys in hierdie taal aanvaar word, word as basis geneem. (Uitslagdokumente in vreemde tale is geldig vir vyf jaar, tensy die geldigheidsperiode op die dokument gespesifiseer is.) Kandidate kan slegs een van die aangekondigde poste aanvra.

webwerf aansoeke, Turkye Statistieke Owerheid www.tuik.gov.tr. adres gevind Job Request Form volledig en korrek op te tree nadat die invul saam met ander dokumente later as 30/03/2020 dag van die einde van oortyd om (18:00) totdat Quarter Turkye Statistieke Instituut Staat Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministerie Çankaya / Ankara gevind word by Turkye Instelling Statistiek, om na die Personeel Departement of die in die sperdatum aansoek genoem adres sal gemaak word deur e-pos ingedien word. Aansoeke wat na hierdie datum kom as gevolg van vertragings in die pos en om ander redes, en diegene wat ontbrekende dokumente indien of nie-ondertekende vorms vir werksversoeke het, sal nie geëvalueer word nie.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar