Verandering in UPS Topbestuur

verandering in topbestuur
verandering in topbestuur

UPS (NYSE: UPS) Direksie het aangekondig dat Carol Tomé op 1 Junie as die hoofbestuurder van die UPS (HUB) aangestel word. David Abney, wat tans as voorsitter van die direksie en hoofbestuurder dien, is aangekondig dat hy vanaf 1 Junie die voorsitter van die raad van direkteure is. Abney, wat op 30 September uit die UPS-direksie gaan uittree, sal tot die einde van 2020 voortgaan om as 'n private konsultant te dien om die oorgangstydperk te omseil en die besige seisoen suksesvol te voltooi; Aan die einde van hierdie periode sal hy uittree deur sy loopbaan van 46 jaar aan UPS te voltooi. Vanaf 30 September sal die onafhanklike direkteur van die UPS, William Johnson, dien as die hoof uitvoerende beampte van die uitvoerende hoof.


Johnson, wat ook voorsitter en lid van die Uitvoerende Komitee van die UPS se nominasie- en korporatiewe bestuurskomitee is, het gesê: “Na 'n streng keuringsproses wat kandidate binne en buite die maatskappy betrek het, het ons 'n duidelike besluit geneem in Carol. As een van die mees gerespekteerde en talentvolste leiers in die Amerikaanse sakewêreld, is Carol 'n bewese naam in die vorming van groei in die wêreldorganisasie, die maksimalisering van waarde vir belanghebbendes, die ontwikkeling van talentontwikkeling en die suksesvolle implementering van strategiese prioriteite. ”

"Carol, wat 'n bestuurslid en voorsitter van die raad is, het 'n diepgaande kennis van UPS se sakemodel, strategie en werknemers en is die geskikste bestuurder om die onderneming in hierdie belangrike transformasieproses te lei," sê Johnson. Ons wens David geluk met sy buitengewone loopbaan by UPS. Hy het dapper stappe gedoen om UPS na die top van die vervoerbedryf te verhoog en daarin geslaag om die onderneming in 'n suksesvolle toekoms te posisioneer deur die toenemende neigings van die maatskappy se wêreldnetwerk en werknemers te benut. ”

David Abney het gesê: 'UPS was nog altyd een van my passies in hierdie lewe, en danksy UPS het ek die Amerikaanse droom gehad. Ek is trots daarop dat ek hierdie uitstekende onderneming vir die volgende 100 jaar saam met die UPS-familie voorberei het. Ek is vol vertroue dat die bestuurspan van die UPS ons strategieë na die toekoms sal dra met die vaardighede wat hulle het. Nou is dit tyd dat ek die vlag oorhandig. Ek was baie gelukkig met die nuus van Carol se aanstelling; Ek weet hy is die beste persoon om hierdie onderneming te bestuur. Hy is 'n strategiese leier met 'n ingesteldheid wat die UPS se kultuur en waardes noukeurig ken en die kliënt altyd die hoogste prioriteit gee. ”

Carol Tomé het hom voorberei op die setel van die uitvoerende hoof, en het gesê: 'Ek sien uit daarna om aan die verwagtinge van ons kliënte en aandeelhouers te voldoen deur saam met ons talentvolle bestuurspan en 495.000 werknemers van ons maatskappy te werk en onsself verder te verbeter. David het 'n buitengewone transformasieproses by UPS uitgevoer; Ek is van plan om nuwes tot sy sukses toe te voeg. In die lig van UPS se ryke kultuur en onwrikbare toewyding aan sy waardes, sal ons voortgaan om die bedryf te lei en te groei op die soliede basis van ons onderneming. ”

Carol Tomé, die 113de uitvoerende hoof van UPS, wat in die 12-jarige geskiedenis was, dien sedert 2003 as UPS-bestuurslid, en dien ook as voorsitter van die Raad van die Raad. Tomé, wat voorheen gedien het as vise-president en CFO by The Home Depot, die grootste kleinhandelaar vir huishoudelike produkte in die Verenigde State, met 2.300 takke en 400.000 werknemers, het verantwoordelikhede aanvaar vir korporatiewe strategie, finansies en sake-ontwikkeling, en dien 18 jaar as finansiële hoof. In die tydperk het dit bygedra tot die verhoging van die voorraadwaarde van The Home Depot met 450 persent.

Tydens die leierskapperiode van Abney, wat in 2014 as uitvoerende hoof aangestel is en in 2016 as voorsitter van die direksie, UPS;

  • Benewens die omset met 27% en die netto wins met ongeveer 50%, het hy ook sy verdienste per aandeel met ongeveer 60% verhoog.
  • Met dividende en terugkoop van aandele het dit $ 29 miljard aan sy aandeelhouers gebring.
  • Deur die implementering van 'n transformasieprogram vir 'n paar jaar waarin strategiese groeiprioriteite opgestel is, het die Amerikaanse bedryfs hefboom in 2019 aansienlik toegeneem.
  • Dit het sy wêreldwye netwerkkapasiteit in 'n groot mate vergroot en in 2019 gedurende die hoogseisoen meer as 32 miljoen pakkie-afleweringsyfers per dag behaal.
  • Met die bekendstelling van UPS Flight Forward, het dit volle goedkeuring gekry vir die eerste lugredery wat 'n drone van FAA bestuur.
  • Dit het die diversiteit in die onderneming verhoog deur die struktuur van die Direksie en senior bestuurspan te verander.

Abney, wat voorheen as vise-president van bedrywighede (COO) sedert 2007 gedien het, het logistieke, volhoubaarheids- en ingenieursprosesse bestuur, sowel as alle vlakke van die UPS-vervoernetwerk. Voor sy rol as COO het hy strategiese inisiatiewe gelei om die maatskappy se wêreldwye logistieke vaardighede as president van UPS International te verhoog. Hy was ook gedurende sy loopbaan betrokke by talle wêreldwye verkrygings en samesmeltings soos Coyote, Marken, die Fritz Companies, Sonic Air, Stolica, Lynx Express en Sino-Trans in China. Abney begin sy loopbaan in 1974 by UPS, terwyl hy sy opleiding aan die Delta State University voortgesit het, en begin eers as pakkethanteringsbeampte by 'n klein fasiliteit in Greenwood.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar