Voorstelle om swart randpoorte van UTİKAD te verlig

Voorstelle om swart senuwee-deure van uticad te verlig
Voorstelle om swart senuwee-deure van uticad te verlig

UTIKAD, die internasionale vereniging vir vervoer- en logistieke diensverskaffers, het die inligting wat hy voorberei het oor “maatreëls wat getref moet word in die Europese rigtingvervoer binne die bestek van Coronavirus / COVID-19” skriftelik aan mnr. Fuat Oktay gestuur.


Na aanleiding van die vinnige verspreiding van die siekte in China begin COVIDIEN-19 is die wêreld se nommer een handelsvennoot van Turkye in die Europese lande, is streng maatreëls geneem. Na die maatreëls wat ook die wêreldwye logistieke sektor beïnvloed, is die deurkruisings van die voertuie wat vrag vervoer, uitgebrei, het lang wag en stapels plaasgevind by die Kapıkule Grenshek, wat die belangrikste padgrensverbinding van ons land met Europese lande is.
Die burgers van die lande wat die epidemie nodig is wydverspreid binne die bestek van maatreëls wat Turkye neem buitelandse bestuurder, maar ná die 14 dae wagtydperk wat toegelaat sal word om te slaag in Turkye, sowel as die Turkse bestuurders van Europa 14-dag follow-up proses sal housebound wees en sowel as in staat is om te werk, 'n paar EU lande As gevolg van die visumprobleem wat voortspruit uit die staking van die visumprosedures of die uitvoering van te min transaksies, het die werking van die Turkse TIR-vloot en die vervoer van noodlading amper tot stilstand gekom.

Op hierdie punt het UTİKAD die voorsorgmaatreëls wat by ander grensoorgange getref kan word, na Europa oorgedra en die volgende voorstelle aan die vise-president van die Republiek van Turkye, mnr. Fuat Oktay.

Maatreëls wat getref moet word om voort te gaan met die vervoer van hoofweg by grensdeure

  • 1- verkry uit die voertuig met die grense van Turkye en die Turkse buitelandse bestuurder tot 14 dae in kwarantyn plaas van COVIDIEN-19 Board aktiwiteite in die stryd teen die epidemie steeds ononderbroke, Wetenskap ook gevestig word in die Agility van vinnige diagnostiese toetse wat 'n voldoende bedrag van die toets sentrum bevestig, maak die toets elke bestuurder, en voortgaan met die reise van die bestuurders wie se resultate negatief is;
  • 2- vir uitvoer besendings van Turkye vir voertuie gaan na Europa ook gevestigde vennootskappe met die Bulgaarse owerhede, sal die Kapitan Andreevo grens word tik by die hek vinnige toetsuitslag negatief die buitelandse en Turkse om die bestuurder van die Bulgaarse owerhede en gekoördineerde inligting oor die Europese Unie in kennis stel deur die maak van die uitset voertuig na die vloei hulle toelaat om na hul land te verhuis;
  • 3- Toepassing van die metode wat toegepas moet word by Kapıkule Grenshek by ander snelweggrenshekke deur toetssentrums wat gevestig sal word;
  • 4 - 'n noodpoging by die EU doen om outomaties die Schengen-visums van Turkse bestuurders tot 'n sekere datum te verleng;
  • 5 - Dringende optrede voor die EU om die kwota- en transitosertifikaatstelsel wat deur die EU-lande toegepas word op Turkse vervoervoertuie op te skort.

Verskeie maatreëls word ook in Europese lande getref vir die uitbreek van koronavirus, maar verskillende praktyke, uitsonderings en gerief, word voorsien, mits die nodige gesondheidsmaatreëls getref word vir goederevervoer om die logistieke vloei voort te sit. EU-instellings doen die maksimum pogings om nie die vervoerbedryf te stop nie en tydsbeperkings en soortgelyke praktyke wat met voertuigbestuurders verband hou, te verslap.

Die doel van die voorstelle is dat die vrag binne minder as 15 minute deur die grense gaan, om die paaie oop te hou vir vragvervoer, die opheffing van nasionale beperkings op vervoer en die vermindering van administratiewe prosedures wat toegepas word op almal wat in die vervoersektor werk.


Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar