Ministerie van Binnelandse Sake werf 13 gekontrakteerde personeel aan

gekontrakteerde personeel van die ministerie van binnelandse sake sal huur
gekontrakteerde personeel van die ministerie van binnelandse sake sal huur

Personeel sal deur die Ministerie van Binnelandse Sake gehuur word om in die sentrale kantoor werksaam te wees. Die aansoeke vir die aankondiging van die personeel, wat 13 werknemers in verskillende titels sal neem, is van vandag af begin.


Binne die raamwerk van die Beginsels rakende die indiensneming van gekontrakteerde personeel en die bylaes en wysigings daarvan, verorden deur die besluit van die Raad van Ministers van 657/4/06 en genommer 06/1978 volgens die paragraaf 7 (B) van die Staatsamptenare Wet 15754; Personeel word gewerf deur die toelatingseksamen (mondeling) wat tussen 1-13 Junie 16 in Ankara afgeneem word vir 'n totaal van 19 vakante poste, waarvan die aantal en posisies in Aanhangsel 2020 hieronder uiteengesit is, om in diens te wees by die hoofkantoor van ons Ministerie.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar