Büyükkılıç het op die top van Erciyes uitsprake gemaak oor post-koronavirus

buyukkilic erciyes het die ski-oord hersien
buyukkilic erciyes het die ski-oord hersien

Burgemeester van Kayseri Metropolitaanse Munisipaliteit Memduh Büyükkılıç het gesê dat Erciyes glo dat Kayseri en ons land baie sterker sal wees as die moeilike proses waarin ons besig is. Burgemeester Büyükkılıç het boodskappe gegee oor die toekoms vanuit die Ottomaanse streek Erciyes, wat 3 meter hoog is.


Metropolitaanse burgemeester dr. Memduh Büyükkılıç het eksamens in Erciyes afgelê. Burgemeester Büyükkılıç, wat uitsprake gemaak het oor die post-koronavirus streek in die Ottomaanse streek met 'n hoogte van 3 meter, het gesê: 'Ons belangrikste gesondheid vandag; maar ons gaan ook voort met ons werk aan die toekoms. ”

“DIE TOEKOMS SAL MEER MOOI WEES”

Volgens President Memduh Büyükkılıç, president Memduh Büyükkılıç, het gesê dat die moeilike proses in die wêreld sal verloop en hulle probeer om sterker te word uit die proses, nog steeds: 'Ons ski-sentrum is nog steeds gereed vir diens, al is ons in die middel van April; ons kan dit egter nie as gevolg van konjunktuur gebruik nie. Maar ons gaan voort met ons voorbereidings vir die volgende seisoen. Hierdie jaar is ons seisoen verleng; Die belangrikste is egter die gesondheid en die belangrikste is dat ons land so gou moontlik van hierdie proses ontslae raak deur sosiale afstande te behou en tuis te bly. Met hierdie begrip bestempel ons die munisipaliteit se maatskaplike fasiliteite en sulke dienste vir ongeveer 'n maand. Ons gaan voort met ons pogings om by te dra tot hierdie proses en om ons mense te beskerm en om te verseker dat ons mense tuis bly. Maar soms skep krisisse geleenthede. In hierdie begrip werk ons ​​vir die volgende seisoen. In Erciyes, waar daar baie spore is vir ski-liefhebbers, is daar die moeilikste baan genaamd 'Black Trail' en dit trek wêreldwyd 'n groot aandag. Hopelik sal die seisoen 2020-2021 weer goed wees vir ons land en Kayseri en vir ons Erciyes. ”

“DIT SAL 'N BELANGRIKE KAMPASENTRUM WORD”

Met die inligting oor die High Altitude Camp Centre-belegging, wat Erciyes vir 12 maande kan evalueer, het Memduh Büyükkılıç gesê: “Ons werk saam met ons waardevolle minister van Jeugsport om Erciyes nie net 'n ski-oord te maak nie, maar ook om 'n grootte te bereik wat vir 12 maande geëvalueer sal word. Erciyes sal 'n ander mooi wees en een van die belangrikste kampsentrums word wanneer ons projekte verwesenlik word. ”Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar