4 Aansoek om vredestrust voor die Turkye-dagbeperking is gedoen

Beperking van die daaglikse Turkye voor vertroue is gedoen om vrede te bewerkstellig
Beperking van die daaglikse Turkye voor vertroue is gedoen om vrede te bewerkstellig

Içiii Ministerie van Generaal Direktoraat vir Veiligheid, Gendarmerie Algemene Kommando en Kuswag Kommando eenhede van die land in die algemeen in Turkye Vertroue Vredes aansoek is gelyktydig gehou 21 Mei 08.00-24.00 uur.


In die praktyk, voor die beperking van die 4-dae-limiet gedurende die Eid al-Fitr; Maatreëls wat getref is om die nuwe tipe coronavirus (Covid-19) te bekamp, ​​is geïnspekteer.

Tydens die oudits is gekontroleer of die werkplekke wat onbepaald gesluit is, aan die besluit voldoen het, en of die werkplekke, wie se werksure herrangskik is, op spesifieke tye gedien het.

Tydens die oudits is gekontroleer of burgers wat binne en buite die toue by werkplekke soos straatmarkte, bakkerye, vulstasies wag, sosiale verafstand en maskers moes dra, en die markte hou by die reëls van die aanvaarding van kliënte, met 10 persoon per 1m².

In die praktyk word gekyk of ons burgers onder die ouderdom van 20 jaar en die ouderdom van 65 jaar en ouer, wat aan die einde van die saak onderhewig is, aan die besluit voldoen.

53 duisend 896 personeellede het aan die aansoek deelgeneem

8 duisend 392 personeel en 53 speurderhonde het aan die aansoek deelgeneem, wat op 896 217 punte uitgevoer is. In die praktyk wat terselfdertyd landswyd uitgevoer is, is 743 gesoekte mense geïdentifiseer uit die ondervra, en 31 is aangehou.

Geregtelike en administratiewe prosedures toegepas op 3 930 persone wat nie aan sosiale afstand voldoen nie

Administratiewe en geregtelike verrigtinge is toegepas op 'n totaal van 2 260 individue, insluitend 20 weens die oortreding van die sosiale afstandreël, 1.384 65 onder die ouderdom van 286 en 3 ouer as 930 jaar. 159 duisend 694 voertuie is nagegaan, 98 862 voertuigeienaars / bestuurders het administratiewe boetes gekry.

In die praktyk is 1.396 5 voertuie vir verkeer verbied, 43 gesteelde voertuie is opgespoor en XNUMX bestuurders is teruggetrek.

10 duisend 254 parke tuine, 4 938 promenade-loopareas en 103 duisend 785 werkplekke is geïnspekteer.
Daar is altesaam 17 werkplekke op administratiewe en geregtelike boetes opgelê, 18 wat die onbepaalde sluitingsreël oortree het, 115 buite die gespesifiseerde werksure werk, en 150 reëls wat nie op sosiale afstand van toepassing was nie.

Verder is 5 ongelisensieerde gewere, 25 ongelisensieerde gewere, 2 leë pistole, 254 koeëls, 4 sny- / deurboorwerktuie, 5 pistooltydskrifte en verskillende onderdele, 23 g cannabis, 4 g heroïne, 101 g bonzai, 23 g Daar is beslag gelê op metamfetamien, 25 captagons, 101 sintetiese middels, 15.850 pakkies vlugtende sigarette en 30 liter vlugtende / vals drankies.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar