4 buslyne om 17-dae-beperking in Antalya te diens

Die buslyn sal daagliks in Antalya beperk word
Die buslyn sal daagliks in Antalya beperk word

Die Metropolitaanse Munisipaliteit het die nodige maatreëls en voorbereidings voltooi binne die bestryding van die epidemie teen die coronavirus-epidemie, nadat die uitgangspunt op 23-24-25-26 Mei tydens die Ramadan verklaar is. Die metropolitaanse burgemeester, Muhittin Böcek, het gesê dat die geseënde Ramadan-fees tuis gevier sal word as gevolg van die pandemie, en dat hulle die nodige voorsorg en maatreëls getref het om die Antariërs 'n gesonde, gemaklike en rustige vakansie te hou. Böcek, burgemeester Böcek, het gesê dat die betrokke eenhede van die munisipaliteit tydens die feestyd aan diens sal wees, “ons sal aan diens wees om te verhoed dat ons verpleegkundiges probleme ondervind tydens die beperkingstydperk van vier dae. Vier u vakansie met vrede tuis. Alhoewel ons nie 'n drukkie kan gee nie, is ons harte een. Geseënde vakansie, ”het hy gesê.

ALO ASAT 185


In die proses sal die direktoraat Algemene en Water Afvalwater (ASAT) Antalya ook 'n span aan diens hê te midde van enige negatiwiteit wat in water- en riooldienste kan voorkom. ASAT-amptenare het gesê dat in die geval van enige wateronderbreking, die burgers 185 uur per dag ALO ASAT 24 kan skakel.

EERSTE TYD

Die brandweer van die Metropolitaanse Munisipaliteit sal ook gedurende die vakansie aan diens wees. Brandbestryders sal voortgaan om 42 uur per dag saam met 560 verskillende groepe en 24 personeel in Antalya te werk. Brandbestryders en gemotoriseerde spanne in die distrikte, veral die Central Group, sal 24 uur gereed wees vir 'n moontlike brand. Burgers sal die brandoproep by die 112-noodsentrum per telefoon kan aanmeld.

DIE CEMETERY SAL NIE BESOEK NIE

Geen besoek sal gemaak word aan die vooraand van hierdie Eid al-Fitr in die begraafplase nie, wat van die mees besoekte plekke vir elke vakansie is. Begraafplase is slegs oop vir martelaarsgesinne. Gesinne van martelare sal martelare kan besoek binne die raamwerk van pandemie-maatreëls.

VIR DIE WERKNEMERS IS DAAR IN 17 TYE

Die Metropolitaanse munisipaliteit van Antalya het beplan om openbare vervoer aan gesondheidsorgpersoneel, openbare en ander werknemers te bied, wat verplig is om binne die bestek van die 22-dae-pakplek te werk, wat op die aand van 4 Mei begin. Tydens die 4-dae-erwe sal daar 17 lyne op een slag wees. Antray en nostalgia tram sal nie in hierdie proses dien nie.

DIT SAL OM 06.00:XNUMX BEGIN

VF01, AC03, AF04, KC06, LC07, KL08, LF09, LF10, UC11, VL13A, DC15, TC16, CV17, MD25, KC35, MF40, VF66, plaatgenommerde hoof- en stamlyne het 'n oprit op 23-26 Mei. vervolg. Die vlugte, wat om 06.00:06.00 soggens begin, word gereeld soggens en saans aangebied. Wat die reise betref, kan Antalyalar volg waar die voertuie met die openbare vervoer vanaf Antalyakart Mobile Application is. Boonop kan inligting tussen 21.00 en 0242 by die 606 07 07 XNUMX by die vervoeroproepsentrum verkry word. Gesondheidsorgwerkers sal gratis baat vind by vervoer deur hul personeelkaarte te wys.

SPANNE VIR DIE OMGEWINGSGESONDHEID

Gedurende die vakansie sal Antalya Metropolitan Municipality Environmental Health-spanne 7/24 aan diens wees in die sentrum en alle distrikte. 2 300 118 personeellede, 66 vegvragmotors en XNUMX skoonmaakvoertuie sal die inwoners van Antalya 'n gemaklike vakansie laat beleef.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar