418 Duisend ton asfalt op die paaie van Izmir in Corona-dae

duisend ton asfalt op die paaie van Izmir in korona dae
duisend ton asfalt op die paaie van Izmir in korona dae

Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit het die hernuwing en instandhouding van paaie gedurende die korona-dae versnel. In hierdie proses het metropolitaanse spanne die stad se paaie hernu met behulp van ongeveer 418 duisend ton asfalt en 200 duisend vierkante meter parketbedekkingsmateriaal.


Binne die raamwerk van maatreëls teen coronavirus het Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit die opknappings- en instandhoudingswerk aan die paaie versnel, waarvan die digtheid afgeneem het. Tussen 1 Maart en 19 Mei is 200 duisend vierkante meter oppervlakte met parket bedek en 418 duisend ton asfalt is deur die İZBETON Algemene Direktoraatspanne gestort.

4 575 punte is ingegryp

Die spanne het tussen 4 757 79 punte in die stad, veral die hoofslagare, met beskadigde asfaltvlekke ingegryp. Die infrastruktuuropgrawings is op 'n totale oppervlakte van 594 duisend 55 vierkante meter met asfalt bedek. 419 asfaltlappies en plaveisels het altesaam XNUMX duisend ton warm asfalt gebruik om hierdie werke te voltooi.

200 vierkante meter oppervlakte bedek met parket

Sedert begin Maart word daar ook aan die paaie en sypaadjies van die stad gewerk. In die proses is 29 projekte voltooi. Die werk van 18 projekte duur voort. Parketherstelwerk is met 19 spanne gedoen en ongeveer 200 duisend vierkante meter oppervlakte is met parket bedek.

Maksimum voorsorg vir die gesondheid van werkers en die samelewing

Ondanks die warm weer gaan die spanne voort met hul werk, en let op veilige afstande en higiëniese toestande in baie dele van die stad. Spanne word van opleiding voorsien deur spesialiste in beroepsveiligheid, dokters op die werkplek en verpleegkundiges om teen virusse te beskerm. Ondersteuning van beskermende toerusting word sonder enige onderbreking verskaf vir hul veiligheid.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar