Wees die eerste na Turkye ..! Lughawes kry 'n Covid-19-sertifikaat

Lughawens Turkye sal die eerste Covidien-sertifikaat wees
Lughawens Turkye sal die eerste Covidien-sertifikaat wees

Adil Karaismailoğlu, minister van vervoer en infrastruktuur, het gesê dat alle ministeries verskillende maatreëls getref het in die stryd teen die Covid-19-uitbraak wat in China begin het en 'n pandemie in die wêreld geword het. Op die stadium het Karaismailoğlu, as die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur, gesê dat hulle 'n sertifiseringsprogram vir die lughawens gemaak het en aangekondig dat alle lughawens met die genoemde sertifiseringsprogram geherorganiseer sal word. Minister Karaismailoğlu het gesê dat die program opgestel is volgens die voorspellings van die Ministerie van Gesondheid en die Wetenskaplike Komitee: 'Die omsendbrief vir die sertifiseringsprogram is ook opgestel en na alle lughawens gestuur. Binne die bestek van die omsendbrief sal ons Ministerie van Burgerlugvaart ingelig en geïnspekteer word, en 'n sertifikaat word deur die Ministerie uitgereik aan die lughawens wat aan die vereistes voldoen. Hierdie sertifikaat sal ook met die partnerlande en lugrederye gedeel word, en daar sal gedokumenteer word dat alle maatreëls teen die Covid-19-uitbraak op ons lughawens getref is. ”

Maatreëls ten opsigte van ondernemings in openbare vervoer word ook getref


Karaismailoğlu het ook gesê dat die omsendbrief, wat toon die maatreëls wat getref moet word weens die voorkoming van die epidemie vir lugdienste, ook in die voorbereidingsfase is. Minister Karaismailoğlu het verduidelik dat die konsep van die betrokke omsendbrief opgestel is, en gesê: 'Dit sal gepubliseer word in die raamwerk van die advies van ons Ministerie van Gesondheid en daar sal geregistreer word dat allerlei maatreëls teen die Covid-19-pandemie in die veld geneem word. Daarbenewens is die maatreëls wat met openbare vervoerondernemings na die lughawens verband hou, deur ons Ministerie bepaal en geïmplementeer. Sertifiseringsaktiwiteite wat verband hou met toerismefasiliteite wat deur ons ander ministeries aangekoop word, duur ook voort. ”

Alle maatreëls van belanghebbendes sal vervoer en verblyf tref

Karaismailoğlu, het daarop gewys dat by die neem van die nodige maatreëls van alle belanghebbendes van vervoer en akkommodasie met genoemde regulasies, waardeur al die uitbrake van waarskynlikhede, wat 'n holistiese benadering van maatreëls getref het om eerste teen die land te wees, Turkye sal wees. Minister Karaismailoğlu het gesê: 'Die geleentheid vir veiliger binnelandse vlugte wat beplan word om na die vakansie in ons land te begin, is geskep. Onderhandelinge duur voort met internasionale organisasies en kontaklande wat met internasionale vlugte verband hou. As gevolg van hierdie onderhandelinge word internasionale vlugte beplan om veilig te begin. ”

Omvang van hernuwingstogte uitgebrei

Karaismailoğlu het aangekondig dat 'n ander regulasie uitgevaardig is om die effek van Covid-19 te verminder en lugvaartbedrywighede te vergemaklik. Minister Karaismailoğlu het ook verklaar dat die hand-ontsmettingsmiddels wat oplossings vir gevaarlike stowwe en besmette bloedmonsters bevat en die geldigheidstydperke vir die hernuwing van gevaarlike goedere gepubliseer word, en dat die omvang van die hernuwingsopleidings wat tot vier maande verleng kan word, uitgesluit sal word, en die geldigheidstydperk daarvan teen 4 Augustus verleng sal word. "is uitgebrei om al die sertifikate te dek."Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar