Geen gang na verkeerde parkering in Izmit nie

Daar is geen tyd om verkeerd in izmit te parkeer nie
Daar is geen tyd om verkeerd in izmit te parkeer nie

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit se polisiedepartement werk hard om vrede en openbare orde in baie dele van die stad te verseker. Verkeerspolisie-spanne voer streng beheer uit op voertuie wat verkeerd parkeer sodat verkeersvloei deur die stad nie onderbreek word nie. In hierdie konteks is strafregtelike verrigtinge toegepas op voertuie wat dubbele rye in Turan Güneşstraat in die distrik Izmit parkeer, gestremde parkeerplekke beslaan en op die groen gebied van Thursday Market parkeer.

PUNITIEWE PROSEDURE WORD TOEPASSING EN TERUGTREKKING OP DIE VOERTUIE


Die Metropolitan Traffic Police-spanne, wat hul inspeksies noukeurig in die distrik Izmit uitvoer, doen hul werk saam met die spanne verbonde aan die Kocaeli-polisiedepartement. In die inspeksies wat uitgevoer is sodat die burgers geen probleme ondervind tydens die bestuur van hul voertuie in die middestad nie, word die voertuie wat in die groen gebiede van die Donderdagmark parkeer in geparkeerde rye parkeerplek en in die groen gebiede van die Donderdagmark geparkeer. Ná die strafverrigtinge word die voertuie deur die Metropolitan Traffic Police-spanne na die parkeerterrein getrek.

KENNISGEWING AAN 153

Die polisiedepartemente van die Metropolitaanse Munisipaliteit implementeer die voertuie wat vereis word deur die verkeerswet No. 2918 en munisipale bevele en verbiedings, wat die bane beslaan wat gereserveer is vir die gladde vordering van die verkeer. Wanneer sensitiewe burgers so 'n situasie opspoor, kan hulle 153 skakel, die oproepsentrum van die Metropolitaanse Munisipaliteit.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar