Maatreëls wat toegepas moet word tydens die normaliseringsproses in eet- en drinkgeriewe, is bepaal

Daar is voorsorg getref tydens die normaliseringsproses in eet- en drinkgeriewe
Daar is voorsorg getref tydens die normaliseringsproses in eet- en drinkgeriewe

Met die verklaring wat die Ministerie van Kultuur en Toerisme op 20.05.2020 gemaak het, is daar berig dat 'n beheerde normaliseringsproses binne die bestek van die maatreëls om die verspreiding van die Coronavirus (Covid-19) -epidemie te voorkom, begin is. op die vasgestelde datum operasioneel te wees in afsonderlike voedsel- en drankfasiliteite, dit is noodsaaklik om die volgende maatreëls te tref en die kontinuïteit daarvan te verseker.


Die uitvoering van die maatreëls is verpligtend en inspeksies sal deur die betrokke administrasie uitgevoer word.

ALGEMENE BEGINSELS EN KENNISGEWING

Tydens die aktiwiteite van toerismeondernemings word die voorsorgmaatreëls wat deur die betrokke openbare instellings of organisasies aangekondig is, volledig gevolg.

  • Besigheid-wye 'N Protokol wat COVID-19 en higiëne reëls / praktyke dek Dit word voorberei, die protokol word met gereelde tussenposes geëvalueer, dit word bygewerk deur rekening te hou met die probleme wat tydens implementering ondervind word, die oplossings wat gebring word en die maatreëls wat deur openbare instellings of organisasies in werking gestel word.
  • Binne die omvang van die protokol word die benadering van die personeel wat die simptome van die siekte toon en die prosedures wat toegepas moet word, ook gedefinieer. Hierdie prosedures word beskryf in die Covid-19-gids wat deur die Ministerie van Gesondheid gepubliseer is.
  • Fasiliteitsoperateurs is verantwoordelik vir maatskaplike afstandsmaatreëls deur die hele fasiliteit.
  • Ten opsigte van algemene gebruiksareas en uitleg sosiale afstandsplan voorberei word, word die gastevermoë van die fasiliteit bepaal volgens die sosiale afstandsplan, die aantal gaste wat volgens hierdie kapasiteit aanvaar word, word aanvaar en die kapasiteitinligting word op 'n sigbare plek by die ingang van die fasiliteit opgehang.
  • Daarbenewens word daar in die ingangsportaal of die buitekant van die fasiliteit en in die algemene gebruiksareas waar gaste en personeel maklik kan sien, gereël panele met COVID-19 voorsorgmaatreëls en reëls wat in die fasiliteit toegepas moet word.
  • Vir COVID-19 maatreëls kombuis skoonmaak en protokol vir voedselveiligheid, plaag- en plaagbeheerprotokol Dit is voorbereid. Verantwoordelike personeel verseker die nakoming van die protokol.

Met die omsendbrief aangekondig deur die Ministerie van Kultuur en Toerisme Gaste-aanvaarding, Eetsaal en algemene gebruiksareas, personeel, Algemene skoonmaak en onderhoud, Kombuis- en diensareas, Besigheidsgereedskap Die besonderhede is in die titels opgeneem en die omsendbrief is hierby aangeheg.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar