Ministerie van Landbou en Bosbou koop 13 gekontrakteerde IT-spesialiste

Die Ministerie van Landbou en Bosbou het IT-kundiges gekontrakteer om gewerf te word
Die Ministerie van Landbou en Bosbou het IT-kundiges gekontrakteer om gewerf te word

Ministerie van Landbou en Bosbou, in diens van die Departement IT-afdeling, in die Aanhangsel 375 van die Besluitwet No. 6 en gebaseer op hierdie artikel, in die grootskaalse inligtingsverwerkingseenhede van die openbare instellings en organisasies gepubliseer in die Amptelike Koerant van 31.12.2008 en genommer 27097. In ooreenstemming met die 8ste artikel van die verordening oor die beginsels en prosedures met betrekking tot die indiensneming van gekontrakteerde IT-personeel, sal 13 (dertien) gekontrakteerde IT-personeel gewerf word met die plasing wat gedoen moet word in ooreenstemming met die suksesvolgorde van die mondelinge eksamen wat deur ons Ministerie afgeneem moet word.

AANSOEKVOORWAARDES


a) Om te voldoen aan die voorwaardes gespesifiseer in die artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare No. 48,

b) Om te studeer aan die vierjarige rekenaaringenieurswese, sagteware-ingenieurswese, elektriese ingenieurswese, elektroniese ingenieurswese, elektro-elektroniese ingenieurswese en bedryfsingenieurswese van fakulteite of instellings vir hoër onderwys, waarvan die gelykheid deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar is,

c) Die departemente van ingenieursdepartemente van fakulteite wat vier jaar onderwys aanbied behalwe dié wat in subparagraaf (b) genoem word, departemente wetenskap-literatuur, onderwys- en opvoedingswetenskappe, departemente wat rekenaar- en tegnologie-onderwys bied, en statistieke, wiskunde- en fisika-departemente, gegradueerde aan teorieë vir hoër onderwys, (Afgestudeerdes wat in hierdie afdeling genoem word, mag twee keer die maandelikse bruto kontrakloon-plafon aansoek doen)

d) Ten minste drie (drie) jaar professionele ervaring met sagteware, sagteware-ontwerp en -ontwikkeling, bestuur van hierdie proses of vir die installering en bestuur van grootskaalse netwerksisteme, ten minste 3 (vyf) jaar vir ander, (By die bepaling van die beroepservaring word die personeellede wie se personeel onderworpe is aan die wet 5 genommer as die Inligtingspersoneel of die artikel 657 van dieselfde wet (B) en die kontraktuele dienstydperke soos gespesifiseer in die privaatsektor onderhewig aan die instelling vir maatskaplike versekering, in ag geneem)

d) Dokumentasie dat rekenaar-randapparatuur ten minste twee van die huidige programmeertale ken, mits dit oor die hardeware en netwerkbestuur en sekuriteit beskik,

e) As die aktiewe plig vir manlike kandidate nie die ouderdom van militêre diens bereik het of die ouderdom van militêre diens bereik het nie, om die aktiewe militêre diens te dien, of om vrygestel of uitgestel of oorgedra te word na die reservaatsklas.

METODE VAN TOEPASSING, PLEK EN DATUM

Aansoekers mag slegs een van die aangekondigde poste aanvra. Nadat die dokumente in die aankondiging volledig en korrek ingevul is,

aansoeke saam; Tussen 07.05.2020 - 22.05.2020, https://www.turkiye.gov.tr/tarim-orman-bakanligi-personel-alimina-iliskin-is-basvurusu adres

elektronies gedoen word. Aangesien die aansoeke elektronies ontvang sal word pos Aansoeke deur of persoonlik word nie aanvaar nie.

Aangesien die aansoeke met die e-Government-wagwoord gedoen sal word, sal die kandidate (www.turkiye.gov.t is) -rekening beskikbaar moet wees. Om die genoemde rekening te gebruik, moet kandidate 'n e-Government-wagwoord kry. Kandidate pas die koevert met die e-Government-wagwoord van die PTT-sentrale direktorate persoonlik toe.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar