Werk gaan voort by Keltepe Ski Centre

In Keltepe-ski-sentrum word daar gewerk
In Keltepe-ski-sentrum word daar gewerk

Die infrastruktuur- en paduitbreidingswerke wat begin is deur die Karabük Provinsiale Administrasie-spanne op pad na Keltepe Ski Centre, duur voort.


Sekretaris-generaal van die Spesiale Provinsiale Administrasie Mehmet Uzun, voorsitter van die Provinsiale Algemene Vergadering Hasan Yıldırım, lid van die Provinsiale Algemene Vergadering, Tevfik Ayvalık, AK Party Karabük Provinsiale President Av. Özgür Bülbül, bestuurder van paddienste en vervoer- en vervoerdienste, het die infrastruktuur- en paduitbreidingswerke op die terrein na die Keltepe-skisentrum ondersoek.

Ons algemene sekretaris Uzun, wat inligting oor die parkeerarea, die uitbreiding van paaie en infrastruktuurwerke aan die afvaardiging verskaf het, wat ook die Keltepe Ski Centre Sub-Day Fasiliteite ondersoek het, het gesê: 'Die 4 km-pad wat ons verlede jaar verbreed het as gevolg van die mure wat ons by die dorpsoorgange gebou het, 1.5 km, Ons sal die infrastruktuur van die pad van 5.5 km in totaal voorberei en sy asfalt maak. Ons spanne hou die infrastruktuurwerke sonder enige onderbreking voort. As hierdie dinge gedoen word, sal ons die asfalt van die pad maak en in gebruik neem. ”Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar