Izmir Metro, wat 500 duisend passasiers per dag vervoer, is 20 jaar oud

Izmir Metro, wat duisend passasiers per dag vervoer
Izmir Metro, wat duisend passasiers per dag vervoer

Metro, die lewensaar van openbare vervoer in Izmir, is 20 jaar oud. Die stelsel wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit gebou is, vervoer ongeveer 'n halfmiljoen passasiers per dag met die tramlyne.


Die Izmir-metro, wat op 22 Mei 2000 in Izmir begin werk het, het 20 jaar verloop. Die metropolitaanse burgemeester Tunç Soyer, wat die fasiliteite van Halkapınar op hierdie spesiale dag van Izmir Metro besoek het, het die personeel per radio gevier. President Soyer het hier gesê dat Izmir Metro een van die stad se trots is. Met die uitspraak dat die element wat die instelling lewend hou, is die personeel wat gehalte-dienste lewer, het Soyer voortgegaan: 'Daarom gesondheid vir u almal. Hierdie studie is ook besig met 'n korona-krisis in die hele wêreld, veral in Izmir wat 'n studie in Turkye beklemtoon het. In ons Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit doen elkeen van ons eenhede verskillende dinge. Sommige trek skroewe aan, ander maak die straat skoon, ander gebruik tram. Maar as dit alles bymekaarkom, word die persepsie van Izmir Metropolitaanse Munisipaliteit onthul. En ek wil sê dat ons hierdie persepsie suksesvol gehandhaaf het. ”

Die stad Brons, Izmir, die suksesvolste president van Turkye, het opgemerk dat hy een van Soyer is: "Ek moet weet. Ek wens almal wat afsonderlik hiertoe bygedra het, geluk. Gesondheid aan al u arbeid. Ons is trots op jou. As die lewe begin normaliseer, wens ek dat ons weer op die beste manier sal dien. ”

Tydens sy besoek aan burgemeester Soyer, die sekretaris-generaal van die Metropolitaanse munisipaliteit, dr. Buğra Gökçe en Sönmez Alev, die hoofbestuurder van die Izmir-metro, is vergesel.

Dit word na elke keer ontsmet

Izmir Metro en Izmir Tram werk aan die epidemieproses. Binne die bestek van bykomende veiligheidsmaatreëls tydens die epidemieproses, word ontsmetting elke dag in die hele vloot voertuie uitgevoer. Weereens word ontsmettingsprosesse steeds periodiek op alle stasies en stoppunte toegepas. Die interne skoonmaak van die voertuie, wat ekstern skoongemaak word in die kwaswas-eenheid, word uitgevoer deur geurlose skoonmaakmateriaal te gebruik wat nie die gesondheid van die mens, die omgewing en waentoerusting benadeel nie. Nadat hierdie prosesse deurgewerk is, word alle voertuie aan die trein gelei. Die voertuie wat na die voltooiing van elke keer tydens die operasie skoongemaak en ontsmet word, word aangebied vir die diens van die mense van Izmir. Die versorging van die leuse met die leuse "Ons wag al 20 jaar, ons wag nie", al die personeel van die bestuurder tot die skoonmaakpersoneel werk 7/24 vir veilige, gemaklike, gereelde en higiëniese diens.

Begin met 'n lyn van 11 km

Izmir Metro, wat 20 jaar gelede begin het met 'n lynlengte van 10 kilometer waar 11.5 stasies geleë is, vandag se Konak en Karşıyaka Saam met die trams vervoer dit elke dag gemiddeld 41 duisend passasiers, in totaal 500 kilometer. Izmir Metro en Izmir Tram ontmoet 24 persent van die openbare vervoer in die stad. Izmir Metro, wat in 2000 met 45 voertuie begin werk het, het 'n reuse-vloot van 220 voertuie in die afgelope tydperk met nuwe metrovoertuie en tramwaens. Die afgelope 20 jaar is 8 miljard 1 duisend passasiers vervoer, wat ooreenstem met 1 op 164 van die wêreldbevolking. Die totaal van 36 miljoen kilometer seereise sedert die eerste dag is gelykstaande aan die reis van die wêreld 903 keer.

Izmir-spoorwegstelselkaartWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar