Minister Pekcan kondig innovasies aan met ondersteuning vir toerusting

Minister Pekcan het verduidelik dat innovasies ten opsigte van toerusting ondersteun word
Minister Pekcan het verduidelik dat innovasies ten opsigte van toerusting ondersteun word

Die minister van handel, Ruhsar Pekcan, het gesê dat die werke wat uitgevoer is om die handelsmerke in die 'Turquality Support Program' vir die dienstesektor te ondersteun, met 'n stelsel gebaseer op die 'teikenmark'-basis, en gesê:' Ons handelsmerke in die dienstesektor sal vir vyf jaar ondersteun word, elk in elke nuwe mark wat hulle sal betree. Ondersteuning vir die ontwikkeling van die institusionele infrastruktuur sal gedurende die eerste vyf jaar verleen word. ” gebruikte uitdrukkings.


“Die President se besluit oor handelsmerkondersteuning vir sektorverdienste in buitelandse valuta” is in die Official Gazette gepubliseer.

Minister Pekcan het in sy pos op sy Twitter-rekening inligting gegee oor hul werk as die Ministerie van Handel.

Met die aandag op die innovasies van die Turquality Support Program, het Pekcan die volgende assessering gedoen:

“Die werk wat uitgevoer is om die handelsmerke te ondersteun in die program wat deur ons Ministerie vir die dienstesektor geïmplementeer word met 'n stelsel gebaseer op 'teikenmark', is voltooi. Met die President se besluit wat vandag in die Official Gazette gepubliseer is, sal ons handelsmerke in die dienstesektor vir vyf jaar ondersteun word, elk in 'n nuwe mark. Ondersteuning vir die ontwikkeling van die institusionele infrastruktuur sal gedurende die eerste vyf jaar verleen word. ”

Met verwysing na die uitwerking van hierdie ondersteunings op die lopende rekeningbalans, het Pekcan gesê: 'Hierdie nuwe ondersteuningstelsel wat geïmplementeer is, sal ons handelsmerke voorberei om permanent in hierdie markte te wees deur in meer markte teenwoordig te wees. Op hierdie manier sal die diensinkomste van ons land op 'n volhoubare manier toeneem en sal die dienstesektor se bydrae tot die lopende rekeningbalans op 'n positiewe manier voortduur. ” gebruikte uitdrukkings.

Ondersteuning van 50 persent vir begunstigdes in baie uitgawes

Met die 'Besluit oor handelsmerkondersteuning in sektore vir buitelandse valutaverdienste' wat deur die Ministerie van Handel geïmplementeer is, is dit moontlik dat Turkse handelsmerke vir vyf jaar afsonderlik ondersteun word vir elke nuwe mark, en hulle kan baat vind by die ondersteuning vir die ontwikkeling van die korporatiewe infrastruktuur gedurende die eerste 5 jaar nadat hulle die ondersteuningsprogram onafhanklik van die teikenmarkte betree het. terwyl dit bydra, sal dit verseker word dat dit bydra tot die uitgawes van baie uitgawes.

In hierdie konteks is die uitgawes van die begunstigdes wat by die Turquality Support Programme ingesluit is, met betrekking tot die registrasie van produkte en dienste in die lande wat hulle as die teikenmark bepaal en deur die Ministerie goedgekeur is, opleiding, konsultasie, sertifiseringskoste verbonde aan die dokumente / sertifikate wat voordeel trek uit die toetrede tot die mark, Die koste verbonde aan die gebruik van tolke vir tot 5 kokke / sjefs, sagteware-ontwikkelaars, ingenieurs en gesondheidsinstellings wat terselfdertyd in diens van die onderneming / organisasie is, die advertensie-, promosie- en bemarkingsuitgawes wat hulle gemaak het vir die lande wat hulle as teikenmark gestel het en deur die Ministerie goedgekeur is. Baie uitgawes soos huur vir winkels / restaurante / kafees, pakhuisuitgawes vir pakhuise, munisipale uitgawes, geskikte werfnavorsing en kommissie-uitgawes vir die huur van genoemde eenhede, en regskonsultasie word deur 50 persent ondersteun. Tot sing.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar