'My geld is veilig' in die koop en verkoop van voertuie

My geld is nou veilig in die handel in voertuie
My geld is nou veilig in die handel in voertuie

PARAM SECURITY-produk wat deur TURK Elektronik Para ontwikkel is, skakel die risiko's soos bedrog en diefstal in die koop en verkoop van tweedehandse voertuie uit en voorkom wesenlike verliese.


In die PARAM GUVENDE-produk, wat 'n vinnige en veilige betaalstelsel is, word die eerste 1.000 XNUMX voertuie gratis verhandel. Aansoeke vir die aansoek kan op paramguvende.param.com.tr gedoen word.

TURK Elektronik Para, die eerste elektroniese geldinstelling wat diens lewer in die veilige e-betalingstelsel, het sy nuwe aansoek van stapel gestuur wat die aankoop- en verkoopproses van die voertuig veilig en vinnig maak. Die "Param Safe" -produk wat deur TURK Elektronik Para ontwikkel is, skakel risiko's soos bedrog en diefstal uit kontantvervoer in tweedehandse voertuigaankope en verkoop uit. Die eerste 1.000 XNUMX voertuigaankope en -verkope by Param Güvende, wat 'n veilige, eenvoudige en lae-koste-betaalproses skep, is gratis.

Partye moet eers aansoek doen

Vir die afhandeling van die transaksies sonder probleme met die aankoop en verkoop van tweedehandse voertuie, moet kopers en verkopers eers hul aansoeke by paramguvende.param.com.tr doen. Dan moet die koper die voertuigprys oordra na die IBAN-nommer van die Param Safe-toepassing. Na afloop van die e-betalingsaansoek begin die verkoopproses wanneer die partye na die notaris gaan om die koop-verkooptransaksie uit te voer. Gelyktydig met die verkoop van die notaris word die voertuigprys na die verkoper se rekening gestuur.

“Veilige en vinnige oplossings sal voortgaan”

Turkye se toonaangewende elektroniese geldinstellings TURK Electronic Money AS, Turkye, was ná die ooreenkoms wat met die Vereniging van Notarisse van die Ministerie van Handel van Turkye en Notarisse van Turkye onderteken is, geïmplementeer in samewerking met die veilige e-bediening in die betaalstelsel, die eerste instansie vir elektroniese geld. TURK Elektronik Para A.Ş. Hoofbestuurder Serkan Aziz Oral het gesê: 'Ons bied veilige, vinnige en maklike oplossings met al die tegnologieë wat ons ontwikkel. In ons Param Safe-produk kry ons gebruikers ook betroubare en lae-koste diensvoorregte in voertuigaankope en -verkope. ”Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar