Omsendbrief vir reispermitte vir 65 jaar en hierbo is gepubliseer

reispermit-omsendbrief vir ouderdom en ouer word gepubliseer
reispermit-omsendbrief vir ouderdom en ouer word gepubliseer

Burgers van 65 jaar en ouer, wat lankal nie meer hierheen kon gaan nie, is toegelaat om op Donderdag 21 Mei om 09.00:81 na hul verlangde eenrigtingplekke te gaan, op voorwaarde dat hulle nie minstens een maand van Donderdag 65 Mei om XNUMX:XNUMX terug sou wees nie. Gevolglik is 'n omsendbrief oor sertifikaat vir reispermitte vir burgers van XNUMX jaar en ouer deur die ministerie van binnelandse sake aan die XNUMX provinsiale goewerneurskappe gestuur.


Volgens die omsendbrief;

Met die omsendbrief van 22 Maart, met dien verstande dat ons burgers van 65 jaar en ouer (behalwe diegene wat orgaan- en beenmurgoorplantings ondergaan het, diegene met immuungebrek en dialise weens nierversaking binne drie jaar) 'n reispermit ontvang het en minstens 30 dae op hul plekke bly. kan na enige plek gaan waar hulle wil. In hierdie konteks kan een persoon burgers van 65 jaar en ouer vergesel tydens hul reise.

Burgers van 65 jaar en ouer; Reistoelatingsversoeke kan elektronies op Donderdag 21 Mei om 09.00:199 gedoen word via E-Government, Ministerie van Binnelandse Sake, E-Application System en Alo XNUMX Loyalty Support Line.

Tydens die aansoek, die applikant en sy meegaande; Benewens die isolasie-navraag in die huis van Covid-19, sal die vraag of die spesifieke siektes outomaties deur die stelsel gevra word, al dan nie.

Ons burgers hoef nie na enige gesondheidsinstelling of -regering / -regering te gaan om die betrokke dokument te kry nie. Reispermit-aansoeke word outomaties geëvalueer en gefinaliseer.

Diegene wat vir toestemming aanvaar word, sal per SMS in kennis gestel word, en 'n aansoekgoedkeuringsdokument kan via E-Government gedruk word.

Die reispermitdokument wat uitgereik is, is op een manier geldig en dit is noodsaaklik vir burgers van 65 jaar en ouer wat 'n reispermit het om ten minste 30 dae op die plek te bly wat hulle besoek het (diegene wat 65 jaar en ouer is, kan binne 72 uur terugkeer).

Inligting van burgers van 65 jaar en ouer, wie se permit aanvaar word, sal outomaties in kennis gestel word aan die provinsiale goewerneurswese waarby hulle geregistreer is, en die huisarts wat hulle geregistreer het. Die huisarts wat hulle geregistreer het, sal noodsaaklik opgevolg word.

Burgers van 65 jaar en ouer sal voortgaan met hul geldskrifte as deel van die omsendbrief wat op 22 Maart gepubliseer word op plekke waarheen hulle gaan.

Deur die goewerneurs / distriksbestuurders rakende die genoemde maatreëls;

In ooreenstemming met artikel 11 / C van die Provinsiale Administrasiereg en die artikels 27 en 72 van die Algemene Sanitêre Reg, word die nodige besluite geneem binne die bogenoemde raamwerk.

Met inagneming van die intensiteit wat diegene wat 'n reispermitdokument ontvang het en wat met voertuie met openbare vervoer kan reis, in busstasies kan maak, sal maatreëls rakende openbare vervoer beplan word en in die praktyk sal daar geen ontwrigting en viktimisasie plaasvind nie.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar