Regulasie oor boetes op onwettige kruisings op brûe en snelweë

Regulering van brug- en voetoorgange op snelweë
Regulering van brug- en voetoorgange op snelweë

Minister Karaismailoğlu het in sy verklaring gesê dat sommige reëlings getref is in padvervoer om beide ondernemings en burgers binne die bestek van epidemiese maatreëls te verlig.


Karaismailoğlu het gesê dat die regulasies vir die vervoer van passasiers in busse ook binne hierdie raamwerk geïmplementeer is, “Ons ministerie het die situasie gekonfiskeer toe sommige ondernemings passasiers teen baie hoë tariewe vervoer het weens die beperking van die reis en die vermindering van die aantal passasiers wat op busse vervoer moet word. Ons het plafon-toepassing op busse gebring. Dus het ons albei die regte van ons burgers verseker en verhoed dat maatskappye onder toenemende koste verpletter word. ” hy het gepraat.

Karaismailoğlu het verklaar dat die buskaartjiepryse deur die staat gewaarborg is met die reëlings wat deur die Algemene Direktoraat vir vervoerdienste-verordening oor die regulering van padvervoer plaasgevind het, waardeur die verkoop van kaartjies aan buitelanders teen buitensporige pryse verhoed word.

plafonfooie wat per padvervoer toegepas moet word
plafonfooie wat per padvervoer toegepas moet word

“Pryse geld tot 31 Julie”

Karaismailoğlu het daarop gewys dat die maatreëls wat teen die epidemie getref is, die koste van die ondernemings wat op padvervoer werk, verhoog het, en het gesê dat baie maatskappye nie in staat was om te werk nie.

Daarom het Karaismailoğlu, wat verklaar dat die burgers nie buskaartjies kan vind nie, gesê dat met die Communiqué op die basis / plafondtarief wat toegepas moet word op die gebied van passasiersvervoer, die ekstra koste van die maatskappye wat binnelandse passasiersvervoer uitvoer, ook in ag geneem word.

Karaismailoğlu het gesê dat die regulering op so 'n manier beplan word dat ondernemings die stygende koste kan oorkom en die burgers beskerm.

“Ons burgers sal dus nou busdienste kan vind en ondernemings in staat sal wees om die stygende koste te oorkom. Die prys van buskaartjies in Ankara-Istanbul, met die grootste passasiersdigtheid, sal nie meer as 160 liras wees met die genoemde regulasie wat volgens die kilometersberekening gemaak is nie. Die vloer- en plafonpryse wat deur die kommunikasie bepaal is, geld tot 31 Julie. Dan sal die pryse met die normaliseringsproses herstel word. ”

Regulasie rakende onwettige oortredings boetes op brûe en paaie

Met verwysing na die wysiging wat vandag in die Amptelike Koerant gepubliseer is oor administratiewe boetes opgelê op burgers wat deur brûe en snelweë gaan sonder om hul fooie te betaal, het Karaismailoğlu gesê, “In ooreenstemming met die wetlike regulasie wat in 10 uitgevaardig is om administratiewe boetes tot tien keer te verminder by onwettige kruisings vanaf brûe en snelweë, Die regulasie is gewysig. Ons het dus verhoed dat ons burgers probleme ondervind. ” gebruikte uitdrukkings.

Minister Karaismailoğlu het bygevoeg dat diegene wat deur die snelweë gaan sonder om hul fooie te betaal, die strafvrye betalingstydperk tot 15 dae verhoog, wat bepaal word as 'n week na die oorgang.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar